Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ελληνικό ξενοδοχείο πρωταγωνιστεί σε show του Channel 4

Τατιάνα Ρόκου - 28 Μάρτιος 2018, 13:05

Η συμφωνία αποφέρει σημαντικά έσοδα για το ξενοδοχείο και επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, καθώς η παραγωγή το κλείνει με exclusivity για 1,5 μήνα.


Μεγάλα τηλεοπτικά show δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό καλοκαίρι και τα ελληνικά ξενοδοχεία, με συνεργασίες που, εκτός από το σκηνικό, προβάλλουν και τη συνολική εμπειρία που προσφέρουν τα ξενοδοχεία στη χώρα μας.

Η Ίος, με το Relux Ios που γίνεται το “Five Star Hotel” του αγγλικού καναλιού Channel 4, φιλοξενεί ένα reality show, όπου διάσημοι διευθύνουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο απέναντι σε απαιτητικούς πελάτες, έτοιμους να ζήσουν την εμπειρία των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα μεγάλο project τόσο για τη Ηotelising, που βρίσκεται στο “τιμόνι” των πωλήσεων του ξενοδοχείου από το άνοιγμά του, αλλά και για τη Lamway Hotel Management, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Η συμφωνία αποφέρει σημαντικά έσοδα για το ξενοδοχείο και επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, καθώς η παραγωγή το κλείνει με exclusivity για 1,5 μήνα, αποχωρώντας, ουσιαστικά, μέσα Οκτωβρίου. Τα παράπλευρα έσοδα για όλο το νησί ήταν επίσης μεγάλα, καθώς οι συντελεστές, τα συνεργεία και ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, διέμεινε σε ξενοδοχεία του νησιού.

Επιπλέον, η διαφήμιση, η αναγνωσιμότητα και η ενδυνάμωση του brand του ξενοδοχείου, προστίθενται στα οφέλη των γυρισμάτων του show, που η προβολή του αναμένεται στα μέσα του 2018.

Τέλος, σε ανακοίνωσή της, η Hotelising αποκάλυψε τις επαφές και με άλλες μεγάλες ξένες παραγωγές για τα ξενοδοχεία - συνεργάτες της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top