Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕλληνικό ξενοδοχείο πρωταγωνιστεί σε show του Channel 4
Ξενοδοχεία

Ελληνικό ξενοδοχείο πρωταγωνιστεί σε show του Channel 4

Η συμφωνία αποφέρει σημαντικά έσοδα για το ξενοδοχείο και επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, καθώς η παραγωγή το κλείνει με exclusivity για 1,5 μήνα.

Μεγάλα τηλεοπτικά show δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό καλοκαίρι και τα ελληνικά ξενοδοχεία, με συνεργασίες που, εκτός από το σκηνικό, προβάλλουν και τη συνολική εμπειρία που προσφέρουν τα ξενοδοχεία στη χώρα μας.

Η Ίος, με το Relux Ios που γίνεται το “Five Star Hotel” του αγγλικού καναλιού Channel 4, φιλοξενεί ένα reality show, όπου διάσημοι διευθύνουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο απέναντι σε απαιτητικούς πελάτες, έτοιμους να ζήσουν την εμπειρία των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα μεγάλο project τόσο για τη Ηotelising, που βρίσκεται στο “τιμόνι” των πωλήσεων του ξενοδοχείου από το άνοιγμά του, αλλά και για τη Lamway Hotel Management, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Η συμφωνία αποφέρει σημαντικά έσοδα για το ξενοδοχείο και επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, καθώς η παραγωγή το κλείνει με exclusivity για 1,5 μήνα, αποχωρώντας, ουσιαστικά, μέσα Οκτωβρίου. Τα παράπλευρα έσοδα για όλο το νησί ήταν επίσης μεγάλα, καθώς οι συντελεστές, τα συνεργεία και ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, διέμεινε σε ξενοδοχεία του νησιού.

Επιπλέον, η διαφήμιση, η αναγνωσιμότητα και η ενδυνάμωση του brand του ξενοδοχείου, προστίθενται στα οφέλη των γυρισμάτων του show, που η προβολή του αναμένεται στα μέσα του 2018.

Τέλος, σε ανακοίνωσή της, η Hotelising αποκάλυψε τις επαφές και με άλλες μεγάλες ξένες παραγωγές για τα ξενοδοχεία – συνεργάτες της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024