Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Anemi Hotels επενδύει στη γαστρονομία και ανακοινώνει συνεργασία με τον Αλ. Χαραλαμπόπουλο

Τατιάνα Ρόκου - 28 Μάρτιος 2018, 16:09

Η Anemi Hotels και ο chef κ. Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στα 'SENSE Restaurant' στον τελευταίο όροφο του ΑTHENSWAS και 'LURE Restaurant' στο Anemi Hotel, στη Φολέγανδρο.


Η Anemi Hotels έρχεται ξανά στο προσκήνιο το Μάρτιο του 2018 με νέo όραμα και στόχο. Επενδύει στρατηγικά στην ελληνική γαστρονομία όπως αυτή παρουσιάζεται στα δύο εστιατόρια που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία του: το ATHENSWAS στην Αθήνα και το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο. Θέτει ως στόχο την παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στους πελάτες της δίνοντας έμφαση στην δημιουργική γαστρονομία που αναδεικνύει την τοπική κουλτούρα και τις πρώτες ύλες, κάτι που αποτελεί ζητούμενο των πελατών που επιλέγουν τα ξενοδοχεία του που βρίσκονται σε μοναδικές θέσεις στην Ελλάδα.Το μεν ATHENSWAS γειτονεύει με τα πιο σημαντικά μνημεία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού (Παρθενώνα, Ναό του Ολυμπίου Διός, Θέατρο Διονύσου, Ηρώδειο), το δε Anemi Hotel βρίσκεται στη Φολέγανδρο, ένα μικρό και πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, με πλούσια ιστορία και μοναδική αρχιτεκτονική, που αν και λιγότερο γνωστός προορισμός αναδύθηκε τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο χάρις στην ανέπαφη ομορφιά του και τους εκλεπτυσμένους επισκέπτες του. Και τα δύο αποτελούν πηγή έμπνευσης και δίνουν κίνητρο για εξερεύνηση. Σ’αυτήν τη βάση εδράζεται και η νέα στρατηγική επικοινωνίας του Ομίλου. Έχοντας κερδίσει τα εύσημα για την αυθεντικότητα, το μοναδικό design, τη διακριτική φιλοξενία και το γνήσια φιλικό προσωπικό του, επενδύει πλέον και στην ανάδειξη της τοπικής μαγειρικής φιλοσοφίας μέσω μιας εκλεπτυσμένης ελληνικής κουζίνας.

Στο πλαίσιο αυτό η Anemi Hotels και ο chef κ. Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στα “SENSE Restaurant” στον τελευταίο όροφο του ΑTHENSWAS και “LURE Restaurant” γύρω από την πισίνα του Anemi Hotel στη Φολέγανδρο.

Η ποιότητα της πρώτης ύλης, η αγάπη για την τοπική γαστρονομία και η σωστή κατάρτιση ήταν πάντα ψηλά στους στόχους των ιδιοκτητών του ομίλου. Η συνεργασία με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ έρχεται να εκπληρώσει και τους τρεις αυτούς στόχους. Με σπουδές στην ξενοδοχειακή – εστιατορική τεχνική και στην τέχνη της μαγειρικής και μια λαμπρή προϋπηρεσία σε γνωστές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο κ. Χαραλαμπόπουλος έρχεται στα δύο ξενοδοχεία, όντας ο ίδιος εξαίρετος γνώστης του χώρου, με μια σύγχρονη μαγειρική φιλοσοφία και νέες ιδέες που συνδέονται αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

O κ. Χαραλαμπόπουλος δημιουργεί σε συνεργασία με την ομάδα του πρωτότυπα πιάτα με μεστές και μελετημένες γεύσεις που αναδεικνύουν τη δύναμη που έχουν τα εγχώρια υλικά. Η μαγειρική του κ. Χαραλαμπόπουλου στηρίζεται σε βιώματα και μνήμες αλλά και σε σύγχρονες τεχνικές που φέρνουν στο σήμερα ανανεωμένες τις πιο κλασικές ιδέες. Με άλλα λόγια “πιάτα που μυρίζουν Ελλάδα”, που ξυπνούν αναμνήσεις, που συγκινούν βαθιά. Ο σεφ, εκτός από το δημιουργικό βραδινό μενού των εστιατορίων, υπογράφει και την πρωινή και τη μεσημεριανή κάρτα των ξενοδοχείων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top