Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πρώτη πτήση της Cyprus Airways από τη Λάρνακα στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Μάρτιος 2018, 10:03

Η Cyprus Airways, θα συνδέει την Λάρνακα με την Αθήνα, ξεκινώντας αρχικά με δύο πτήσεις την εβδομάδα και 4 πτήσεις την εβδομάδα από την 1η Ιουνίου 2018.


Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Αθήνα. Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε σήμερα στις 3 το απόγευμα από τη Λάρνακα, και προσγειώθηκε περίπου στις 4:45 στην Αθήνα. Ο Διεθνής  Αερολιμένας Αθηνών, καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα, και υποδέχθηκε τους επίσημους προσκεκλημένους και επιβάτες, στην Πύλη Α5, με την “παραδοσιακή” στο αεροδρόμιο της Αθήνας “ένωση της κορδέλας” που συμβολίζει την αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών.

Η Cyprus Airways, θα συνδέει την Λάρνακα με την Αθήνα, ξεκινώντας αρχικά με δύο πτήσεις την εβδομάδα και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από την 1η Ιουνίου 2018.

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε τέσσερις προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.



Video Credit: Marios Andreou



|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top