Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Γνωριμία των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων της ASTA με το ελληνικό γιώτινγκ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Μάρτιος 2018, 12:48

Με πρωτοβουλία της FedHATTA, δεκάδες τουριστικά γραφεία των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Φεστιβάλ Yachting – Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού (12-16 Απριλίου) στη μαρίνα Αλίμου.


Tην ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό γιώτινγκ και να διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας με επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, θα έχουν οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες και επισκέπτες του μεγάλου συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, στις 16 Απριλίου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες διεξαγωγής του στην Αθήνα (14-17 Απριλίου 2018).

Δεκάδες εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Φεστιβάλ Yachting – Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού (12-16 Απριλίου) στη μαρίνα Αλίμου, έπειτα από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, η οποία πρωταγωνίστησε στην επιλογή της Ελλάδας και της Αθήνας ως τόπου διεξαγωγής του εφετινού συνεδρίου της ASTA.


Από αριστερά οι κ.κ.: Γεώργιος Παλιούρας, μέλος Δ.Σ FedHATTA, Γεώργιος Καραχρήστος γενικός διευθυντής MACT Media Group, Ελένη Βρυώνη, πρόεδρος ΣΙΤΕΣΑΠ, Λύσανδρος Τσιλίδης πρόεδρος FedHATTA και Βύρωνας Αργύρης Executive consultant FedHATTA.


Εκεί, οι Αμερικανοί σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών και στα παρουσιαζόμενα σκάφη που θα ελλιμενισθούν στη μαρίνα, αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με επαγγελματίες και brokers του ελληνικού γιώτινγκ.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και η εταιρεία MACT MEDIA που δραστηριοποιείται στην ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στη διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων.

Στους Αμερικανούς επισκέπτες της έκθεσης θα προσφερθούν παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, αντιπροσωπευτικά της ελληνικής γαστρονομίας, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top