Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Travelplanet24: Σε Χανιά, Σαντορίνη, Ρόδο, Τήνο και Νάξο θα σαλπάρουν φέτος οι Έλληνες ταξιδιώτες για Πάσχα

Τατιάνα Ρόκου - 30 Μάρτιος 2018, 15:58

Με το ακτοπλοϊκό εισιτήριο να αγγίζει κατά μέσο όρο τα 34,5 ευρώ/άτομο, η μέση τιμή ανά κράτηση διαμορφώθηκε στα 209 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 4 μέλη μιας οικογένειας.


Η travelplanet24 παρουσιάζει τις τάσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών για την πασχαλινή περίοδο από 4 έως 10 Απριλίου 2018, στις ακτοπλοϊκές κρατήσεις. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της εταιρείας, πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών είναι τα Χανιά, ενώ ακολουθούν κατά σειρά η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Τήνος και η Νάξος.

Με το ακτοπλοϊκό εισιτήριο να αγγίζει κατά μέσο όρο τα 34,5 ευρώ/άτομο, η μέση τιμή ανά κράτηση διαμορφώθηκε στα 209 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 4 μέλη μιας οικογένειας. Το ποσοστό των ενηλίκων έφτασε το 85% και τα παιδιά μόλις ένα 15%.

Τέλος, το 42,8% των ταξιδιωτών προτίμησε να παραλάβει τα εισιτήριά του από το λιμάνι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αναλογία εκείνων που επέλεξαν να ταξιδέψουν με το όχημά τους σε σχέση με τους εκείνους που θα ταξιδέψουν χωρίς αυτό ήταν 50%-50%.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία αφορούν σε κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πασχαλινή ταξιδιωτική περίοδο από 4-10 Απριλίου 2018 και συλλέχθηκαν από την travelplanet24.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top