Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Δύο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς εντάχθηκαν στο δυναμικό της Travel Idea

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Απρίλιος 2018, 10:39

Ο κ. Γ. Τεκάκης στην Travel Idea θα χειρίζεται όλες τις διαπραγματεύσεις με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενώ θα έχει και την ευθύνη της πλήρους εσωτερικής οργάνωσης της εταιρείας. Η θέση που αναλαμβάνει ο κ. Δ. Στουγιάννος αφορά τόσο την επικοινωνία με το υφιστάμενο πελατολόγιο όσο και την ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς corporate, ναυτιλίας και consolidation.


Η Travel Idea, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ανοίγει ακόμη περισσότερο τα φτερά της. Συγκεκριμένα, δύο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την έμπειρη και ικανή ομάδα της. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Τεκάκη που ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή από τις 2 Απριλίου 2018 και τον κ. Δημήτρη Στουγιάννο που ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Πωλήσεων από τις 15 Μαρτίου 2018.

Ο κ. Τεκάκης έχει πλούσιο επαγγελματικό παρελθόν με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, έχοντας εργασθεί σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες αλλά και θέσεις κλειδιά σε ελληνικά γραφεία ταξιδίων. Στην Travel Idea, θα χειρίζεται όλες τις διαπραγματεύσεις με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενώ θα έχει φυσικά και την ευθύνη της πλήρους εσωτερικής οργάνωσης της εταιρείας.

Ο κ. Στουγιάννος έχει εργαστεί σε αεροπορικές εταιρείες σε αντίστοιχη θέση πωλήσεων, σε γραφεία ταξιδίων καθώς και ως wholesaler ξενοδοχείων. Η θέση που αναλαμβάνει στην Travel Idea αφορά τόσο στην επικοινωνία με το υφιστάμενο πελατολόγιο όσο και την ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς corporate, ναυτιλίας και consolidation.

Η Travel Idea εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρει στους συνεργάτες της τις περισσότερες, καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές για κάθε τους ταξίδι. Διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία στα εταιρικά ταξίδια, ενώ η εξειδίκευσή της στη ναυτιλία την έχει φέρει στην πρώτη θέση της προτίμησης των ναυτιλιακών εταιρειών.

Οι τομείς που δραστηριοποιείται η Travel Ιdea:

  • Εταιρικά ταξίδια
  • Ναυτιλία – υπεράκτια ταξίδια
  • Εισερχόμενος τουρισμός D.M.C.
  • M.I.C.E.
  • Εξυπηρέτηση NON IATA γραφείων
  • Ταξίδια αναψυχής – ομαδικά και ατομικά
Στη φωτογραφία, ο κ. Γιώργος Τεκάκης, που ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή από τις 2 Απριλίου 2018.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top