Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣυνάντηση εργασίας για τη διαχείριση μικρών και νησιωτικών λιμένων
Λιμένες

Συνάντηση εργασίας για τη διαχείριση μικρών και νησιωτικών λιμένων

Η συνάντηση, που θα γίνει στις 19 Απριλίου στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, αφορά κυρίως εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Οργανισμών Λιμένων – Λιμενικών Αρχών.

Το Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου (ΕΠΕΓΑ) και το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ διοργανώνουν συνάντηση εργασίας με θέμα “Οδηγός για Διαχείριση Μικρών & Νησιωτικών Λιμένων” στις 19 Απριλίου 2018, ώρα 14.00 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο του συνεδρίου “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές & Νησιωτικότητα”.

Ιδιαίτερα σημαντική προβλέπεται η Συνάντηση Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου με θέμα “Οδηγός για Διαχείριση Μικρών & Νησιωτικών Λιμένων” στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Λιμενικών Αρχών με συντονιστές τον Chris Wooldridge από το Ecoports και τον κ. Βασίλειο Τσελέντη από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές & Νησιωτικότητα – Περιβάλλον, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα” που διεξάγεται στον ίδιο χώρο στις 19 και 20 Απριλίου.

Η συνάντηση αφορά κυρίως εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Οργανισμών Λιμένων – Λιμενικών Αρχών, αλλά και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο.

Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση στα θέματα αιχμής τα σχετικά με την ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών, της ναυσιπλοΐας, της ενέργειας, των δικτύων, της διαχείρισης του περιβάλλοντος και των αποβλήτων, των νέων τεχνολογιών (smart), των μεταφορών, της πιστοποίησης κ.λπ., ιδιαίτερα για τα μικρά, μεσαία και νησιωτικά λιμάνια. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα δικτύωσης με εκπροσώπους οργανισμών (Ελλήνων και ξένων) που σχετίζονται με χρηματοδοτήσεις ή/και μεταφορά τεχνογνωσίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024