Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Επαφές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Μιλάνο

Τατιάνα Ρόκου - 02 Απρίλιος 2018, 14:25

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι επαφές με την αεροπορική εταιρεία Volotea, για περισσότερες συνδέσεις στο άμεσο μέλλον προς τα Ιόνια Νησιά.


Πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου με επιτυχία, στο Μιλάνο, worksop (συνάντηση εργασίας), που διοργανώθηκε από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων VIAGGIOXTE της κας Ελένης Σαρικώστα, με το οποίο συνεργάζεται η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την ιταλική αγορά. Το θέμα του Workshop ήταν “Scorpi la Grecia dei tuoi Sogni” (“Ανακάλυψε την Ελλάδα των ονείρων σου”), με στόχο την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών.

Συμμετείχαν Tour Operators, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και διάφορες προσωπικότητες. Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επαφών με τους παραπάνω συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι επαφές με την αεροπορική εταιρεία Volotea και συγκεκριμένα με την εμπορική διευθυντρια Valeria Rebasti και τον διευθυντή ανάπτυξης προορισμών Edo Friart, για περισσότερες συνδέσεις στο άμεσο μέλλον προς τα Ιόνια Νησιά.

Επίσης με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Panorama (με έδρα στη Ρώμη) και σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων, οριστικοποιήθηκε τρισέλιδη καταχώρηση των Ιονίων Νήσων, στο περιοδικό της εταιρείας με τίτλο “MondoBlue”, το οποίο σε 6.000 αντίτυπα θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, σε όλες τις πτήσεις (στην Ευρώπη και υπερατλαντικές), για διάστημα τριών μηνών. Η περιγραφή, έγινε από το διάσημο δημοσιογράφο της εφημερίδας “Corriera della sera” Cirrado Ruggeri.


Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Π.Ι.Ν. κ. Σπύρος Γαλιατσάτος και η γνωστή σκηνοθέτης της RAI Tre, Rita Di Francesco.


Ακόμη, έγινε συνάντηση με την ευρύτατα γνωστή σκηνοθέτη της εκπομπής του “Kilimantgiaro” της RAI3 Rita Di Francesco, εν όψει της επίσκεψης του καναλιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα Ιόνια Νησιά.

Την ίδια μέρα, ο κ. Γαλιατσάτος, επισκέφθηκε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας (στο Μιλάνο επίσης), όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την προϊσταμένη κα Κυριακή Μπουλασίδου και στελέχη του γραφείου. Αποφασίστηκαν στο άμεσο διάστημα επισκέψεις δημοσιογράφων, bloggers και πωλητών τουριστικών γραφείων σε Λευκάδα, Παξούς - Αντιπάξους, Διαπόντια Νησιά και εν συνεχεία σε Κέρκυρα, Ιθάκη, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Από τις παραπάνω επισκέψεις, τα Ιόνια Νησιά, θα τύχουν ακόμα μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας στην ιταλική αγορά, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στο τουριστικό τους γίγνεσθαι.
Στη φωτογραφία, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Π.Ι.Ν. κ. Σπύρος Γαλιατσάτος (δεξιά) με τους εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Volotea, την εμπορική διευθύντρια Baleria Rebasti και τον διευθυντή ανάπτυξης Edo Friart.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top