Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Χαλκιδική κερδίζει έδαφος στην ιταλική αγορά
Περιφέρεια

Η Χαλκιδική κερδίζει έδαφος στην ιταλική αγορά

Η Χαλκιδική βράβευσε τη δημοσιογράφο της RAI3 Rita Di Francesco για την αξιέπαινη βοήθειά της στην προώθηση της Χαλκιδικής στην ιταλική αγορά.

Στο workshop “Scorpi la Grecia dei tuoi sogni” (“Ανακάλυψε την Ελλάδα των ονείρων σου”) στις 27 Μαρτίου, στο Μιλάνο, συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής με τον διευθυντή του κ. Γιώργο Μπρουτζά, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους Ιταλών Tour Operators, τουριστικών πρακτόρων, αεροπορικών εταιριών και εταιρειών Incentives.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών από την Ελλάδα, πολυτελή ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρίες.

Η Χαλκιδική βράβευσε τη δημοσιογράφο της RAI3 Rita Di Francesco για την αξιέπαινη βοήθειά της στην προώθηση της Χαλκιδικής στην ιταλική αγορά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των ελληνικών εκπροσώπων σε δημοσιογράφους και ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ακολούθησε δεξίωση όπου προσφέρθηκαν κρασί και ελιές από παραγωγούς της Χαλκιδικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024