Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα καθόδου 7.000 περίπου Αυστριακών τουριστών στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Απρίλιος 2018, 11:11

Το πρόγραμμα αυτό συμβάλλει ενεργά στην προβολή της Κύπρου στην Αυστριακή αγορά, αφού κατά την διάρκεια του, οι επισκέπτες συνοδεύονται από δημοσιογράφους τοπικών εντύπων και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και από συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης.


Με τη συμβολή και αρωγή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού συνεχίζεται και ολοκληρώνεται φέτος η σταδιακή κάθοδος στην Κύπρο 7.000 περίπου Αυστριακών μελών της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυστρίας PVO (του Σοσιαλιστικού Κόμματος της χώρας).

Το τρέχον πρόγραμμα ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και το Μάιο, δίδοντας την ευκαιρία στους περιηγητές να απολαύσουν την Κύπρο κατά την Ανοιξιάτικη περίοδο, συμβάλλοντας στην αύξηση των τουριστικών αφίξεων εκτός των μηνών αιχμής και ενισχύοντας την από κοινού προσπάθεια αντιμετώπισης του θέματος της εποχικότητας. Το πρόγραμμα αυτό συμβάλλει ενεργά στην προβολή της Κύπρου στην Αυστριακή αγορά, αφού κατά την διάρκεια του, οι επισκέπτες συνοδεύονται από δημοσιογράφους τοπικών εντύπων και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και από συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης.

Σαν ορμητήριο τους οι επισκέπτες θα έχουν την περιοχή Αγ. Νάπας / Πρωταρά, από την οποία και θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, γεγονός που θα τους προσδώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα μέρη του τόπου μας.

Για το 2017 ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στα 6.972 άτομα, ενώ συνολικά, στα πλαίσια του υπό αναφορά προγράμματος κατά τη διετία 2017 - 2018, αναμένεται να έχουν επισκεφτούν το νησί συνολικά 14.000 Αυστριακοί περιηγητές. Στη προσπάθεια αυτή συμβάλλουν, έκτος από τον Οργανισμό οι τοπικές αρχές, η διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων Hermes Αirports, η αντιπρόσωπος εταιρεία των Αυστριακών στην Κύπρο, τα καταλύματα διαμονής τα οποία επιλέγηκαν να φιλοξενήσουν τους Αυστριακούς επισκέπτες, ξεναγοί κ.α.

H συνέχιση του προγράμματος αυτού για δεύτερη χρονιά αποδεικνύει τη δυνατότητα της Κύπρου να φιλοξενεί τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προσφέροντας ένα φάσμα δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε διάφορα τμήματα της αγοράς, πέραν του ήλιου και θάλασσας, αλλά και τη μεγάλη προοπτική της χώρας να διοργανώνει μεγάλα γεγονότα που απαιτούν συντονισμό και συνεργασία μεταξύ των διαφόρων φορέων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top