Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρες

Το κρουαζιερόπλοιο Serenissima ξεκίνησε τα ταξίδια του για την εφετινή τουριστική σεζόν

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Απρίλιος 2018, 14:01

Με 87 νέους επιβάτες, στην πλειονότητά τους και πάλι από τη Μ. Βρετανία, το Serenissima απέπλευσε το βράδυ της Μ. Τρίτης με προορισμό τη Σαμοθράκη.


Το κρουαζιερόπλοιο Serenissima έκανε σήμερα “ποδαρικό”, για την εφετινή τουριστική σεζόν, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Κατέπλευσε στις 08.00 το πρωί από την Καβάλα με 52 άτομα πλήρωμα, μεταφέροντας 82 τουρίστες, στην πλειονότητά τους από τη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.

Το κρουαζιερόπλοιο, σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, παρέμεινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έως και τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου, οπότε και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του. Την ίδια μέρα, στις 23.00, επιβιβάστηκαν 87 νέοι επιβάτες του, στην πλειονότητά τους και πάλι από τη Μ. Βρετανία, το Serenissima απέπλευσε με προορισμό τη Σαμοθράκη.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη οι 82 τουρίστες πραγματοποίησαν  οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, κυρίως στη Βεργίνα, όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπάλληλος της “Κοσμάτος” Βασίλης Παπαβασιλείου.

Η νέα Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του κλάδου εξυπηρέτησης της κρουαζιέρας, που αναμένεται να έχει, εφόσον επιτευχθεί, σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομική ζωή και δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, προτίθεται να εργαστεί συστηματικά προς την κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργειών με τους αρμόδιους φορείς της πόλης και της περιοχής” τόνισε με χθεσινή του δήλωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήριος Θεοφάνης.

Υπογραμμίζεται ότι το επόμενο κρουαζιερόπλοιο που αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 2/7 είναι το “Salamis Filoxenia” και βάσει του αναρτημένου προγράμματος στην ιστοσελίδα της ΟΛΘ ΑΕ θα αφιχθεί από τη Σκιάθο στις 08.00 το πρωί και θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα τα μεσάνυχτα για τη Χίο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top