Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
FedHATTA

FedHATTA: Οι κινητοποιήσεις στα μουσεία και αρχ. χώρους πλήττουν την εικόνα της Ελλάδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Απρίλιος 2018, 09:22

Η στάση εργασίας της ΠΕΥΦΑ αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, εκνευρισμό των τουριστών και μεγάλες ουρές αναμονής έξω από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.


H FedHATTA επιθυμεί να επιστήσει για άλλη μια φορά την προσοχή όλων των συνεργαζόμενων φορέων στον Τουρισμό, στην αποφυγή κινητοποιήσεων που απειλούν τη ομαλή διεξαγωγή της τουριστικής δραστηριότητας και εμποδίζουν τους τουρίστες της χώρας να επισκέπτονται τα αξιοθέατά της σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Η FedHATTA ενημερώθηκε ξαφνικά για την τετράωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΠΕΥΦΑ για το Μ. Σάββατο (8-12 πμ.), η οποία, ακριβώς στην έναρξη της σεζόν, αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, εκνευρισμό των τουριστών και μεγάλες ουρές αναμονής έξω από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Με αυτό τον τρόπο πλήττεται σοβαρά η επισκεψιμότητα των χώρων που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, αλλά και οι εντυπώσεις που αποκομίζουν από τη χώρα μας οι καλύτεροι πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού, δηλαδή οι επισκέπτες της, ιδιαίτερα όταν οι κινητοποιήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην αρχή μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρας τουριστικής σεζόν που φέρει προσδοκίες για νέα ρεκόρ.

Πρέπει όλοι να φροντίσουν ώστε οι τουρίστες φεύγοντας από τη χώρα μας να “παίρνουν” μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις διακοπών τους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top