Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίFedHATTA: Οι κινητοποιήσεις στα μουσεία και αρχ. χώρους πλήττουν την εικόνα της Ελλάδας
FedHATTA

FedHATTA: Οι κινητοποιήσεις στα μουσεία και αρχ. χώρους πλήττουν την εικόνα της Ελλάδας

Η στάση εργασίας της ΠΕΥΦΑ αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, εκνευρισμό των τουριστών και μεγάλες ουρές αναμονής έξω από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

H FedHATTA επιθυμεί να επιστήσει για άλλη μια φορά την προσοχή όλων των συνεργαζόμενων φορέων στον Τουρισμό, στην αποφυγή κινητοποιήσεων που απειλούν τη ομαλή διεξαγωγή της τουριστικής δραστηριότητας και εμποδίζουν τους τουρίστες της χώρας να επισκέπτονται τα αξιοθέατά της σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Η FedHATTA ενημερώθηκε ξαφνικά για την τετράωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΠΕΥΦΑ για το Μ. Σάββατο (8-12 πμ.), η οποία, ακριβώς στην έναρξη της σεζόν, αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, εκνευρισμό των τουριστών και μεγάλες ουρές αναμονής έξω από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Με αυτό τον τρόπο πλήττεται σοβαρά η επισκεψιμότητα των χώρων που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, αλλά και οι εντυπώσεις που αποκομίζουν από τη χώρα μας οι καλύτεροι πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού, δηλαδή οι επισκέπτες της, ιδιαίτερα όταν οι κινητοποιήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην αρχή μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρας τουριστικής σεζόν που φέρει προσδοκίες για νέα ρεκόρ.

Πρέπει όλοι να φροντίσουν ώστε οι τουρίστες φεύγοντας από τη χώρα μας να “παίρνουν” μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις διακοπών τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024