Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Έλ. Κουντουρά με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού
Τουρισμός & πολιτική

Συνάντηση Έλ. Κουντουρά με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού

Η υπουργού Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για τα οφέλη στις τοπικές κοινωνίες από την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού.

Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη συναντήθηκε η κα Έλενα Κουντουρά για την ενημέρωση σχετικά με τις νέες ευκαιρίες που δημιουργεί για τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα η οργανωμένη ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού. 

Η υπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ εκτενώς για την υλοποιούμενη εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική του Υπουργείου με στόχο τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο στην Ελλάδα, και για τη στρατηγική προτεραιότητα που δόθηκε στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού, ένα κεφάλαιο που για πρώτη φορά αξιοποιείται οργανωμένα και δημιουργεί νέα και πολλαπλασιαστικά οφέλη προοπτικές και οφέλη στην τουριστική ανάπτυξη.

Αναφέρθηκαν ειδικότερα για τη μεγάλη ζήτηση και τις θετικές προοπτικές του γαμήλιου τουρισμού σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Η υπουργός συνεχάρη τον κ. Πατούλη για την πρόσφατη εκλογή του στην θέση του προέδρου της ΕΛΙΤΟΥΡ, και συζήτησαν εκτενώς για τα θέματα που αφορούν στη δυναμική προώθηση του τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024