Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Νέα υπηρεσία προβολής καταλυμάτων από την TripAdvisor

Άγγελος Ρεστάνης - 05 Απρίλιος 2018, 11:52

Ένα νέο εργαλείο για την προβολή των καταλυμάτων εισάγει η TripAdvisor, με ονομασία Sponsored Placements.


Το TripAdvisor λάνσαρε πρόσφατα μια νέα διαφημιστική υπηρεσία, που ονομάζεταο Sponsored Placements και επιτρέπει στα καταλύματα να προσελκύουν ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και να φέρνει στις επιχειρήσεις ποιοτικούς και στοχευμένους πελάτες.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέγουν αν θέλουν να τρέξουν την καμπάνια Sponsored Placements ανάμεσα από τρεις επιλογές κόστους και καθορίζοντας το μέγιστο όριο δαπάνης για την συνολική προβολή. Στη συνέχεια, οι διαφημίσεις εμφανίζονται αυτόματα σε μέρη υψηλής επισκεψιμότητας που αναζητούν σχετικές επιλογές διαμονής. Οι επιχειρήσεις χρεώνονται μόνο για τα κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις τους.

Ο Gianfranco Acamparo, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του Grand Hotel Aminta στο Sorrento, ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν το εργαλείο αυτό και είπε: “Το TripAdvisor είναι σήμερα το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ μας.”

“Με τη νέα υπηρεσία Sponsored Placements, μπορούμε να εμφανιστούμε πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης και οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας μέσω των συνδέσμων Business Advantage. Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί τα έξοδα προμήθειας επειδή οι άνθρωποι μας επικοινωνούν απευθείας ή κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα μας. Μέχρι στιγμής έχουμε δει αύξηση κατά 20% στις άμεσες κρατήσεις μέσα σε 40 ημέρες
”, τόνισε.

Η νέα υπηρεσία λανσάρεται έπειτα από τριετή δοκιμαστική λειτουργία, κατά την οποία πάνω από 10.000 ιδιοκτήτες καταλυμάτων προβλήθηκαν σε αυτήν, ξεκινώντας χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες σε περισσότερους από 5.500 προορισμούς.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top