Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Εφαρμογή Limassol Mobility για πιο αειφόρες μετακινήσεις στη Λεμεσό

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Απρίλιος 2018, 12:25

Σκοπός της εφαρμογής είναι τόσο οι πολίτες όσο και οι επισκέπτες της Λεμεσού να έχουν δυνατότητα ενημέρωσης και σχεδιασμού για αειφόρες μετακινήσεις.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Civitas Destinations” για τη βιώσιμη κινητικότητα, δημιούργησε την εφαρμογή “Limassol Mobility”. Σε αυτήν μπορεί να αναζητήσει κανείς τις πιο αειφόρες μετακινήσεις στη Λεμεσό βασισμένες στη βιώσιμη κινητικότητα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πληροφορίες για τις στάσεις των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, τα σημεία που υπάρχουν ποδήλατα προς ενοικίαση και χρονομίσθωση, ποδηλατοδρόμους, σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δημόσιους χώρους στάθμευσης και σημεία για πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες στις παραλίες. Σκοπός της εφαρμογής είναι τόσο οι πολίτες όσο και οι επισκέπτες της Λεμεσού να έχουν δυνατότητα ενημέρωσης και σχεδιασμού για αειφόρες μετακινήσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμή δωρεάν στις συσκευές με λογισμικό Google Play και συσκευές IOS στο App Store με το όνομα “Limassol Mobility”.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top