Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ridesharing

Αναστολή λειτουργίας του uberX στην Ελλάδα

Άγγελος Ρεστάνης - 05 April 2018, 12:56

Την απόφασή της να σταματήσει από την ερχόμενη Τρίτη την παροχή μετακίνησης με ιδιώτες αδειοδοτημένους οδηγούς (uberX) στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Uber.


Την απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία της υπηρεσίας της UberX στην Ελλάδα έλαβε η Uber, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία. Θα παραμείνει σε λειτουργία η επιλογή uberTAXI, η οποία αξιοποιεί τους συνεργαζόμενους οδηγούς ταξί, αλλά θα σταματήσει από την ερχόμενη Τρίτη η επιλογή UberX που χρησιμοποιεί ιδιώτες αδειοδοτημένους οδηγούς.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Από τότε που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2015, το uberX έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για να κυκλοφορήσει κανείς με ασφάλεια στην πόλη. Περισσότεροι από 450.000 ντόπιοι και τουρίστες από όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει να μετακινηθούν μέσα από την εφαρμογή μας.

Ωστόσο, οι νέοι νόμοι που ψηφίστηκαν στη χώρα πρόσφατα, επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing, όπως είναι η Uber. Πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο, και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αναστείλουμε την λειτουργία του uberX στην Αθήνα από την ερχόμενη Τρίτη μέχρι να βρούμε την κατάλληλη λύση. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με όλους τους τοπικούς φορείς για να βρούμε έναν τρόπο να μπορέσουν οι Έλληνες να απολαύσουν τα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογιών όπως η Uber.

Η Uber παραμένει δεσμευμένη στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υπηρεσία uberTAXI στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες και τους οδηγούς που επέλεξαν την εφαρμογή μας τα τελευταία χρόνια.”


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top