Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair επιστρέφει στην Κω από την 1η Ιουνίου 2018

Τατιάνα Ρόκου - 10 Απρίλιος 2018, 09:28

Οι εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας Ryanair ενημέρωσαν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για το αρχικό πτητικό πρόγραμμά τους προς το νησί της Κω, μέσω δύο διεθνών γερμανικών αεροδρομίων για το διάστημα έως και το τέλος Οκτωβρίου 2018.


Οι συνεχείς επαφές της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κας Μαριέττας Παπαβασιλείου με τη διοίκηση και τα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Ryanair απέδωσαν καρπούς και ο στόχος της επιστροφής της Ryanair στην Κω είναι πλέον γεγονός. To τελευταίο διάστημα πύκνωσαν οι επαφές της περιφερειακής αρχής με την ιρλανδική αεροπορική εταιρεία και ειδικά το προηγούμενο δεκαπενθήμερο, προκειμένου να αμβλυνθούν όλες οι αιτίες που είχαν οδηγήσει την εταιρεία στην απόφασή της να αποχωρήσει από το νησί της Κω.

Χθες, 9 Aπριλίου, οι εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας Ryanair ενημέρωσαν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για το αρχικό πτητικό πρόγραμμά τους προς το νησί της Κω, μέσω δύο διεθνών γερμανικών αεροδρομίων για το διάστημα έως και το τέλος Οκτωβρίου 2018. Πιο αναλυτικά, η εταιρεία θα πετά προς την Κω από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ από την 1η Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, ενώ από το αεροδρόμιο Tegel του Μονάχου από τις 2 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Η κα Παπαβασιλείου, δήλωσε σχετικά: “Η επιστροφή της Ryanair στο νησί της Κω, υπήρξε στόχος και ταυτόχρονα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί, για το καλό του τόπου μας και του Τουρισμού μας που συνεχώς κερδίζει έδαφος το τελευταίο διάστημα. Η Κως πληγώθηκε από την αποχώρηση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair και η επιστροφή της είναι η πρώτη κίνηση αποκατάστασης μιας σχέσης που φιλοδοξούμε να εξελίξουμε σε νέα στέρεα και υγιή βάση. Ο συνεχής αγώνας της περιφέρειας μας για τον τουρισμό είναι πολυεπίπεδος και με στόχο την συνεχή στήριξη των νησιών μας, στην βάση της ιδιαίτερης προσωπικότητας αλλά και των αναγκών του καθενός από αυτά. Στην χρονιά που όλα τα στοιχεία για την Κω ήταν και παραμένουν εξαιρετικά θετικά, η επιστροφή και της Ryanair συμπληρώνει την εικόνα του τουριστικού προορισμού που επιστρέφει στην κανονικότητα ταχύτατα. Η δουλειά με σχέδιο και προγραμματισμό, πάντα απέφερε αποτελέσματα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top