Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Alitalia μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία

Άγγελος Ρεστάνης - 11 Απρίλιος 2018, 11:22

Από τις 13 μέχρι τις 16 Απριλίου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Ελληνο-Iταλικό Φεστιβάλ με τίτλο 'Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα - Ιταλία'.


Η Alitalia, με την συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, είναι μεγάλος χορηγός του “Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα - Ιταλία”, που διοργανώνουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι από 13 έως 16 Απριλίου 2018, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο στην Αθήνα και το Συμβούλιο Απόδημων Ιταλών στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Ιταλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει μουσική, θέατρο, χορό, κινηματογράφο, ζωγραφική, γλώσσα, μόδα, γαστρονομία και  δημιουργικά εργαστήρια, με τη συμμετοχή σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Ιταλία.
 
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα οινογνωσίας από τον Sommelier της Alitalia στον χώρο “Παλαιοί Φούρνοι” το Σάββατο 14 Απριλίου στις 15:00 – 15:45 και 17:30 – 18:15, καθώς και την Κυριακή 15 Απριλίου στις 15:00 – 15:45  & 18:00 – 18:45. Θα υπάρχει επίσης περίπτερο της Alitalia στον χώρο “Μηχανουργείο”.

Με το καλοκαιρινό πρόγραμμα 2018, η Alitalia πραγματοποιεί 32 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς την Ιταλία, εκ των οποίων 25 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και 7 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Μιλάνο Linate (το αεροδρόμιο της πόλης του Μιλάνου), νέα σύνδεση που εγκαινιάστηκε την 1η Δεκεμβρίου 2017. Επίσης η Alitalia πραγματοποιεί απευθείας καθημερινή πτήση μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ από την 1η Μαΐου 2017. Οι επιβάτες με αναχώρηση από Αθήνα, όταν φθάσουν στο Fiumicino της Ρώμης, μπορούν να συνεχίσουν προς 25 άλλους Ιταλικούς προορισμούς και 61 προορισμούς στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων το Γιοχάνεσμπουργκ (νέα πτήση καλοκαιρινού προγράμματος 2018), το Νέο Δελχί, το Λος Άντζελες  και το Σικάγο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top