Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Θερμό καλωσόρισμα στο λιμάνι Λεμεσού για το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Απρίλιος 2018, 12:13

Οι εκδηλώσεις καλωσορίσματος πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.


Περίπου 2.800 ταξιδιώτες και πάνω από 1.000 μέλη πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου “Mein Schiff 5”, θα τύχουν υποδοχής σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, κατά την πρώτη από σειρά εκδηλώσεων υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στη νέα αίθουσα επιβατών στο λιμάνι Λεμεσού.

Το κρουαζιερόπλοιο “Mein Schiff 5” θα αφιχθεί στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα με παραμονή 24 ωρών στο λιμάνι Λεμεσού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η δημιουργία της καλύτερης δυνατό εικόνας για την πόλη και η προσέλκυση των ταξιδιωτών στο ιστορικό κέντρο και στα σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής.

Πολυμελής ομάδα από μουσικούς και χορευτές του Πολιτιστικού Ομίλου ‘Ζήδρος Πάνω Πολεμιδιών’ θα παρουσιάσει μουσικό-χορευτικό πρόγραμμα, ενώ κοπέλες με παραδοσιακές στολές θα προσφέρουν κουμανδαρία, ζιβανία και παραδοσιακά εδέσματα, επιδεικνύοντας την κυπριακή φιλοξενία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top