Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα 'Υπηρεσίες' & 'Στρατηγικοί Συνεργάτες Ξενοδοχείων' από την ΕΞΑΑ&Α

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Απρίλιος 2018, 14:18

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre την Πέμπτη 19 Απριλίου.


Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού, ως κλαδικός φορέας, έχει επιλέξει έναν νέο, πρωτοποριακό και απόλυτα ‘στοχευμένο’ τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ξενοδόχων και της αγοράς: Για την καλύτερη ενημέρωση των ξενοδόχων - μελών της σε θέματα που τους απασχολούν, η Ένωση καλεί τις ίδιες τις εταιρείες να παρουσιάσουν τις πλέον σύγχρονες προτάσεις τους, τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις, προϊόντα κ.λπ. στους κλάδους που εκπροσωπούν – προτείνοντας παράλληλα εξειδικευμένες λύσεις ειδικά για τα μέλη της.

Η ΕΞΑΑ&Α έχει ήδη εργαστεί επιτυχημένα στον τομέα της “Εξοικονόμησης Ενέργειας στα ξενοδοχεία” (το 2014), όπου και βραβεύθηκε για τη δράση της με Βραβείο “Οικόπολις 2015”, αλλά και στο θέμα της “Ανακαίνισης των ξενοδοχειακών μονάδων” το 2016.

Μια νέα, ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου, με θέμα “Υπηρεσίες” & “Στρατηγικοί Συνεργάτες Ξενοδοχείων”. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre, περιλαμβάνει ημερίδα ενημέρωσης με επιλεγμένους ομιλητές, Β2Β συναντήσεις στις γραμματείες των συμμετεχόντων εταιρειών και ακολουθεί cocktail για την καλύτερη γνωριμία των συμμετεχόντων.
Στη φωτογραφία, ο προεδρος της ΕΞΑΑ&Α κ. Αλέξανδρος Βασιλικός κατά την εκδήλωση “Εξοικονόμηση Ενέργειας στα ξενοδοχεία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top