Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Fraport Hellas: 'Η Ryanair δε διέκοψε την πτήση των Χανίων λόγω υψηλών χρεώσεών μας'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2018, 10:14

Η απόφαση της Ryanair να διακόψει τα δρομολόγιά της από τα Χανιά δεν οφείλεται στις υψηλές χρεώσεις της Fraport Greece, δήλωσε ο διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fraport.


Η Fraport Greece απάντησε στην απόφαση της Ryanair να διακόψει, από 1ης Ιουνίου, τα δρομολόγιά της από τα Χανιά και να μεταφέρει δυο αεροπλάνα από τα αεροδρόμιο της Κρήτης και της Αθήνας στη Γερμάνια, επικαλούμενη υψηλές χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια.

“Η απόφαση της Ryanair να διακόψει τα δρομολόγιά της από τα Χανιά δεν οφείλεται στις υψηλές χρεώσεις της Fraport Greece”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Βήλος, διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fraport η οποία διαχειρίζεται το αεροδρόμιο των Χανιών.

“Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας. H Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 (ελληνικά) αεροδρόμια κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς” τόνισε ο κ. Βήλος.

Από την πλευρά μας, πρόσθεσε, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση της αυξημένης επιβατικής κίνησης που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top