Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες τιμές στην Business class της Cobalt Air

Άγγελος Ρεστάνης - 13 Απρίλιος 2018, 13:11

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη Διακεκριμένη θέση (business class) της Cobalt Air δικαιούνται να μεταφέρουν αποσκευές 40 κιλών, έχουν προτεραιότητα στο check-in, στον έλεγχο ασφαλείας και στην επιβίβαση.


Η Cobalt Air προσφέρει νέες, καλύτερες τιμές στη Διακεκριμένη θέση (business class) στα δρομολόγια από Αθήνα για Λάρνακα και Πάφο και αντίστροφα. Οι θέσεις στη Διακεκριμένη θέση (business class) της Cobalt Air προσφέρουν πιο άνετα καθίσματα με διαρρύθμιση 2Χ2 ανά σειρά και απόσταση 102 εκατοστών από την μπροστινή θέση.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη Διακεκριμένη θέση (business class) της Cobalt Air δικαιούνται να μεταφέρουν αποσκευές 40 κιλών, έχουν προτεραιότητα στο check-in, στον έλεγχο ασφαλείας και στην επιβίβαση. Οι επιβάτες στην καμπίνα της Διακεκριμένης θέσης (business class) εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό, απολαμβάνοντας δωρεάν ποτά και γευστικό γεύμα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Andrew Madar, διευθύνων σύμβουλος της Cobalt Air, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι προσφέρουμε νέες καλύτερες τιμές στην Διακεκριμένη θέση (business class) στις πτήσεις από Αθήνα για Λάρνακα και Πάφο και αντίστροφα. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε την υποστήριξη μας προς τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά και να ενθαρρύνουμε το επιβατικό κοινό να ταξιδέψει στην καμπίνα business class της Cobalt Air. Αυτό που διαφοροποιεί τη Διακεκριμένη θέση (business class) της Cobalt Air είναι ότι προσφέρει πολλά προνόμια τόσο στο έδαφος όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η καμπίνα στη Διακεκριμένη θέση της Cobalt Air είναι ειδικά διαμορφωμένη για επαγγελματικά ταξίδια και προσφέρει ταυτόχρονα άνεση συνδυασμένη με πολυτέλεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόλις δοκιμάσετε την νέα υπηρεσία μας θα θέλετε να ταξιδεύετε συνεχώς στη Διακεκριμένη θέση της Cobalt Air”.

Η Cobalt Air πραγματοποιεί έως τρεις πτήσεις την ημέρα από/προς Αθήνα για Λάρνακα και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από/προς Αθήνα για Πάφο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top