Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρωτοβουλία για συγκέντρωση 1 δισ. ευρώ για το στρατό παίρνει ο Ανδρέας Ανδρεάδης
Πρόσωπα

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση 1 δισ. ευρώ για το στρατό παίρνει ο Ανδρέας Ανδρεάδης

'Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συννενόηση με σχέδιο και διαφάνεια' πιστεύει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ.

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση 1 δισ. ευρώ από όλους τους εύπορους Έλληνες για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων ξεκινά ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ και διευθύνων σύμβουλος της Σάνη ΑΕ και της κατασκευαστικής εταιρείας Ανδρεάδης – Ζησιάδης ΑΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο τέως πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ανέφερε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι η κατάλληλη προσπάθεια για τη συγκέντρωση, εντός του έτους, του ποσού αυτού, από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες και ιδρύματα στη χώρα και το εξωτερικό.

“Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δις € για ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες & ιδρύματα στην χώρα και στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συννενόηση με σχέδιο & διαφάνεια”, λέει στο twitter ο κ. Ανδρεάδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024