Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες πτήσεις της EGYPTAIR από Αθήνα προς Χονγκ Κονγκ και Σαγκάη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Απρίλιος 2018, 13:31

Σημειώνεται ότι η EGYPTAIR έχει ενισχύσει και την εισροή Ιαπώνων τουριστών στην Ελλάδα, καθώς από τον Οκτώβριο του 2017 έχει προσθέσει στα δρομολόγιά της και την πτήση Αθήνα - Τόκυο.


Νέα ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται για τον ελληνικό τουρισμό, αυτή την φορά μέσω Αιγύπτου, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο περιφερειακός διευθυντής της EGYPTAIR σε Ελλάδα και Κύπρο, Σαλάχ Ταουφίκ, προανήγγειλε δύο νέες πτήσεις της εταιρείας από Αθήνα προς Χονγκ Κονγκ και από Αθήνα προς Σαγκάη, οι οποίες θα αυξήσουν τον αριθμό των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

Οι δύο αυτές νέες πτήσεις που θα δρομολογήσει η EGYPTAIR έχουν ξεχωριστή σημασία για την Ελλάδα, καθώς θα φέρουν στην Ελλάδα περισσότερους τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Όπως ανέδειξε πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου που επισκέφτηκαν την χώρα μας το 2016 και οι οποίοι ξόδεψαν περισσότερα από 800 ευρώ ανά διανυκτέρευση και δεν προέρχονταν από ευρωπαϊκές αγορές, προέρχονταν κυρίως από τις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι η EGYPTAIR έχει ενισχύσει και την εισροή Ιαπώνων τουριστών στην Ελλάδα, καθώς από τον Οκτώβριο του 2017 έχει προσθέσει στα δρομολόγιά της και την πτήση Αθήνα - Τόκυο.

Η εταιρεία έχει στενή συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και στοχεύει να προωθήσει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο κ. Ταουφίκ, οι δύο χώρες απέχουν μόλις δύο ώρες αεροπορικά και συνεπώς έχουν τη δυνατότητα, μέσω των αεροπορικών συνδέσεων να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερα ισχυρή και αποδοτική γέφυρα ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αφρική και κατά δεύτερο λόγο την Ασία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top