Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Εκδήλωση αναβίωσης των γαστρονομικών παραδόσεων του Πάσχα Κύπρου και Ρωσίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Απρίλιος 2018, 13:12

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ως ο κύριος διοργανωτής, ετοίμασε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας τόσο για τους φοιτητές και εκκλησιαστικούς αντιπροσώπους, αλλά και για τους Ρώσους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές, αλλά και σημαντικά αξιοθέατα της Κύπρου, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.


Με επιτυχία στέφθηκε εκδήλωση με θέμα την Αναβίωση των Γαστρονομικών Παραδόσεων του Πάσχα της Κύπρου και της Ρωσίας, που διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού, στις 12 Απριλίου, σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Το Ρωσικό Κέντρο Αναβίωσης Παραδόσεων με Ινστιτούτα Φιλοξενίας από τρεις διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας Αστράχαν, Αλτάι και την ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, μαζί και με το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ), παρουσίασαν πασχαλινές προτάσεις.

Οι φοιτητές από τις δύο χώρες ετοίμασαν διάφορα γαστρονομικά εδέσματα και ακολούθως οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και αξιολογήσουν τις προτάσεις από τις δύο χώρες. Επιπρόσθετα στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν και Ρώσοι δημοσιογράφοι.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει τις κοινές παραδόσεις και την κοινή θρησκεία μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου. Εκ μέρους της Ρωσικής Εκκλησίας διαβάστηκε χαιρετισμός εκ μέρους του Πατριάρχη Ρωσίας και εκ μέρους της Κυπριακής Εκκλησίας χαιρέτησε την εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ως ο κύριος διοργανωτής, ετοίμασε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας τόσο για τους φοιτητές και εκκλησιαστικούς αντιπροσώπους αλλά και για τους Ρώσους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές, αλλά και σημαντικά αξιοθέατα της Κύπρου, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το τηλεοπτικό κανάλι “Spas” έχει καλύψει το πρόγραμμα φιλοξενίας και το υλικό που θα ετοιμαστεί θα μεταδοθεί σύντομα στη ρωσική τηλεόραση προβάλλοντας το κυπριακό τουριστικό προϊόν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top