Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕκδήλωση αναβίωσης των γαστρονομικών παραδόσεων του Πάσχα Κύπρου και Ρωσίας
Γαστρονομία

Εκδήλωση αναβίωσης των γαστρονομικών παραδόσεων του Πάσχα Κύπρου και Ρωσίας

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ως ο κύριος διοργανωτής, ετοίμασε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας τόσο για τους φοιτητές και εκκλησιαστικούς αντιπροσώπους, αλλά και για τους Ρώσους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές, αλλά και σημαντικά αξιοθέατα της Κύπρου, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με επιτυχία στέφθηκε εκδήλωση με θέμα την Αναβίωση των Γαστρονομικών Παραδόσεων του Πάσχα της Κύπρου και της Ρωσίας, που διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού, στις 12 Απριλίου, σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Το Ρωσικό Κέντρο Αναβίωσης Παραδόσεων με Ινστιτούτα Φιλοξενίας από τρεις διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας Αστράχαν, Αλτάι και την ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, μαζί και με το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ), παρουσίασαν πασχαλινές προτάσεις.

Οι φοιτητές από τις δύο χώρες ετοίμασαν διάφορα γαστρονομικά εδέσματα και ακολούθως οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και αξιολογήσουν τις προτάσεις από τις δύο χώρες. Επιπρόσθετα στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν και Ρώσοι δημοσιογράφοι.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει τις κοινές παραδόσεις και την κοινή θρησκεία μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου. Εκ μέρους της Ρωσικής Εκκλησίας διαβάστηκε χαιρετισμός εκ μέρους του Πατριάρχη Ρωσίας και εκ μέρους της Κυπριακής Εκκλησίας χαιρέτησε την εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ως ο κύριος διοργανωτής, ετοίμασε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας τόσο για τους φοιτητές και εκκλησιαστικούς αντιπροσώπους αλλά και για τους Ρώσους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές, αλλά και σημαντικά αξιοθέατα της Κύπρου, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το τηλεοπτικό κανάλι “Spas” έχει καλύψει το πρόγραμμα φιλοξενίας και το υλικό που θα ετοιμαστεί θα μεταδοθεί σύντομα στη ρωσική τηλεόραση προβάλλοντας το κυπριακό τουριστικό προϊόν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024