Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα για την ανάδειξη της Μαγνησίας ως τουριστικού προορισμού

Τατιάνα Ρόκου - 18 Απρίλιος 2018, 15:31

H Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός 'ΔΗΜΗΤΡΑ' διοργανώνουν το συνέδριο 'Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία', σήμερα Τετάρτη, 18 Απριλίου, στο Domotel Xenia Hotel, στο Βόλο.


Ο τουρισμός στον 21ο αιώνα έχει διαφοροποιηθεί δραματικά. Αυτό, μεταξύ άλλων, οφείλεται και στην υψηλή διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην τουριστική βιομηχανία, στην ανάγκη να διασφαλισθεί και να προβληθεί η ποιότητα των τουριστικών προορισμών καθώς και στην ανάγκη να εμπλουτιστεί η τουριστική εμπειρία των ταξιδιωτών αξιοποιώντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Σκοπός του συνέδριου “Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία” είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας αξιοποίησης της πολιτιστικής πολυμορφίας στη βιομηχανία του τουρισμού, η κατανόηση των τάσεων και των τοπικών δυνατοτήτων, αλλά και η ενημέρωση για τα νέα εργαλεία και τις σύγχρονες μεθόδους που διευκολύνουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Μαγνησίας ως τουριστικό προορισμό, παρουσιάζοντας τέλος τα ενεργά χρηματοδοτικά προγράμματα προς την κατεύθυνσή  αυτή.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την σημασία του τουρισμού ως μέσο ανάπτυξης κατά την οικονομική κρίση, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής και φάκελος συνεδρίου ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το βιβλίο που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CS.Tour για την ανάπτυξη της Πολιτισμικής Επίγνωσης και των Κοινωνικών δεξιοτήτων και απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν μια καριέρα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top