Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

One Stop Shop για τις καλοκαιρινές διακοπές η 2η Greek Travel Show από τις 4-6 Μαΐου στο Helexpo Maroussi

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2018, 11:55

Στην 2η Greek Travel Show Τιμώμενες Περιοχές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Λαμιέων. Για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται ειδικός χώρος στην έκθεση για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το Σήμα Πιστοποίησης 'Bike Friendly Hotel'.


Το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το φετινό καλοκαίρι, έρχεται από τις 4-6 Μαΐου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών “Helexpo Maroussi”.

Η 2η Greek Travel Show με αυξημένες συμμετοχές, σε σχέση με την περυσινή πρώτη διοργάνωση της, εξελίσσεται σε ένα μεγάλο εκθεσιακό τουριστικό ραντεβού ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ουσιαστικά αποτελεί ένα σημείο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, προσφορές, εκπτώσεις και να γνωρίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον προορισμό που θα μεταβεί για τις διακοπές του. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Στην 2η Greek Travel Show “Τιμώμενες Περιοχές” είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Λαμιέων. Η έκθεση τιμά και προβάλλει ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό ταξιδιού για όλες τις εποχές του χρόνου και το Δήμο Λαμιέων, τόπο ιδιαίτερης ομορφιάς και προσιτής απόλαυσης στην καρδιά της Ελλάδας.

Για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται ειδικός χώρος στην έκθεση για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το Σήμα Πιστοποίησης “Bike Friendly Hotel”.  Στη “Γειτονιά του Ποδήλατου” θα υπάρχουν ξενοδοχεία, γραφεία και εταιρείες, που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρουν στους τουρίστες-ποδηλάτες ή σε εκείνους, οι οποίοι απλά θέλουν να εξερευνήσουν με ένα ποδήλατο την περιοχή που επιλέγουν.

Πέραν των ελκυστικών προορισμών, τους επισκέπτες της Greek Travel Show περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως διαγωνισμοί και κληρώσεις δώρων.

Πλούσιες είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης που περιλαμβάνουν από πολιτιστικά events με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα και γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα μέχρι παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών.

Η Greek Travel Show πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ και του HATTA, ενώ υποστηρικτής είναι ο Δήμος Αμαρουσίου. Χορηγός της έκθεσης είναι ο ΟΣΕ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top