Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Σημείο αναφοράς για τους ταξιδιώτες η έκθεση 'Ταξίδι 2018' στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Απρίλιος 2018, 14:40

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, φέτος θα συμμετάσχει στην έκθεση 'Ταξίδι 2018'. Για το λόγο αυτό, τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ελλάδα.


Την Παρασκευή 20 Απριλίου ανοίγει τις πύλες για το κοινό η έκθεση “Ταξίδι 2018”, η οποία διοργανώνεται για 21η χρονιά. Η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για τα τουριστικά δρώμενα της Κύπρου, αφού οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς και τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα.

Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) κ. Βασίλης Σταματάρης, προσθέτοντας ότι στην έκθεση φέτος συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας, και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων.

Ο πρόεδρος του ACTA έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην έκθεση, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια απουσίας, φέτος θα συμμετάσχει. Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε, τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ελλάδα.

Ο διευθυντής του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Θεόδωρος Θαλασσινός είπε ότι μετά από πολλά χρόνια απουσίας λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, ο ΕΟΤ επανέρχεται φέτος δυναμικά στην έκθεση, με στόχο του να αναδείξει την Ελλάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΚΟΤ κ. Μαρίνος Μενελάου είπε ότι ο ΚΟΤ στηρίζει διαχρονικά την έκθεση “Ταξίδι”, μέσω της οποία προβάλλονται και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως είναι για παράδειγμα ο αγροτουρισμός, τόσο στους Κύπριους όσο και στους ξένους επισκέπτες.

Αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία και οι τρεις εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων ACTA, ΕΟΤ και ΚΟΤ τόνισαν ότι δε διατρέχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας, αφού τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος παραμένουν ασφαλείς τουριστικοί προορισμοί. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι έτοιμες να υποδεχτούν εκατομμύρια τουρίστες.

Η έκθεση “Ταξίδι 2018” θα πραγματοποιηθεί από τις 20-22 Απριλίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλής χρήσεως της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού αύριο, Παρασκευή 20 Απριλίου, στις 17:30.Στη φωτογραφία, από αριστερά οι κ.κ. Γιάννης Μιχαηλίδης, γενικός διευθυντής ACTA, Βασίλης Σταματάρης, πρόεδρος ACTA, Θεόδωρος Θαλασσινός, διευθυντής Γραφείου ΕΟΤ στην Κύπρο και Μαρίνος Μενελάου αναπλ. γενικός διευθυντής του ΚΟΤ.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top