Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίiVenture card: H πρώτη κάρτα αξιοθέατων της Αθήνας
Προορισμός

iVenture card: H πρώτη κάρτα αξιοθέατων της Αθήνας

Η νέα Athens iVenture card, σε συνεργασία με τους αθηναϊκούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς Athens Open Tour AE και Key Tours AE, προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης 40 περιηγήσεις / επισκέψεις σε κορυφαία αξιοθέατα και χώρους τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Οι επισκέπτες της Αθήνας μπορούν να ανακαλύψουν τα καλύτερα μέρη της με μειωμένες τιμές, χάρη σε μια μεγάλή ποικιλία δελτίων περιήγησης (city pass) στα αξιοθέατα της Αθήνας από την κάρτα iVenture.

Η έλευσή της στην Αθήνα γίνεται σε συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς, Athens Open Tour AE και Key Tours AE.


Στιγμιότυπα από την παρουσίαση της νέας κάρτας. Πάνω η κα Ευγγελία Μπολώση, εκπρόσωπος της iVenture Card στην Αθήνα και κάτω ο Ryan Rieveley, CEO & President iVenture Card International.

Η νέα Athens iVenture card προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης 40 περιηγήσεις / επισκέψεις  σε κορυφαία αξιοθέατα και χώρους τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επίσκεψή τους στην πρωτεύουσα. Όσοι ενδιαφέρονται για την πλούσια ιστορία της Αθήνας μπορούν να την γνωρίσουν, χρησιμοποιώντας την Gray Line Get on Get off Bus Tour που περιλαμβάνει επισκέψεις σε μια πληθώρα ιστορικών χώρων συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής Ακρόπολης, καθώς επίσης και μοναδικές ημερήσιες εκδρομές στους Δελφούς, την Επίδαυρο και τις Μυκήνες και μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε τρία νησιά του Αργοσαρωνικού.
 
Οι λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού μπορούν να επισκεφτούν μεγάλη ποικιλία από μουσεία όπως το Μπενάκη, το Κυκλαδικής τέχνης, το νέο μουσείο Παιχνιδιών, το Μουσείο Αυτοκίνητου, το μουσείο αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας (Κ. Κοτσωνάς), το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, το Μουσείο Φρυσίρα, το Πολεμικό Μουσείο, το Ισλαμικό Μουσείο και το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολής. Επιπλέον μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις στο παραδοσιακό θέατρο χορού της Δώρα Στράτου, καθώς και τον μύθο του Θησέα στην αγγλική γλώσσα. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν την ελληνική διατροφή κάνοντας μια περιήγηση με τα πόδια (Walking Food Tour) στο ιστορικό κέντρο της πόλης είτε να περιηγηθούν με ποδήλατο στην πόλη (bike tours).

Με τρία διαφορετικά attraction city passes (δελτία περιήγησης στα αξιοθέατα) που προσφέρουν διάφορες επιλογές διάρκειας και εισιτηρίων, οι επισκέπτες της Αθήνας μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό προσαρμοσμένο δρομολόγιο που να ταιριάζει με το πρόγραμμα και τις επιλογές τους, ενώ εξοικονομούν μέχρι και 50% έκπτωση από τις κανονικές τιμές εισόδου.

  • Το “Athens Unlimited Attraction Pass” επιτρέπει στους ταξιδιώτες να απολαύσουν όσα από τα 40 κορυφαία αξιοθέατα θα ήθελαν να επιλέξουν. Ξεκινώντας από 223 ευρώ, οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν μία κάρτα διάρκειας 3, 5 ή 7 συνεχόμενων ημερών, ιδανικό για αυτούς που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους στην Αθήνα.
  • Το “Athens Flexi Attraction Pass” επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν 3, 5 ή 7 επιλογές από τις 40 διαθέσιμες. Ξεκινώντας από 145 ευρώ, το  Flexi pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 ημέρες επιτρέποντας στους μετακινούμενους να δουν την Αθήνα με το δικό τους ρυθμό.
  • Το “Athens Museum Pass” επιτρέπει στους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για την ελληνική ιστορία επισκεπτόμενοι  15 από τα πιο κορυφαία Μουσεία της Αθήνας. Με τιμή στα 55 ευρώ, αυτό το 3ήμερο πακέτο υπηρεσιών  επιτρέπει να κινηθούν οι τουρίστες με το δικό τους ρυθμό και να δημιουργήσουν τη δική τους διαδρομή και εξατομικευμένη εμπειρία.

Η κάρτα iVenture συνδυάζει φανταστικές τιμές και ευελιξία για να σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με την ευκολία ενός εύχρηστου φυλλαδίου ή οδηγού εφαρμογής (app) και μια ενιαία κάρτα ή ηλεκτρονικό iPass για την πρόσβασή του στα κορυφαία αξιοθέατα της Αθήνας.

Η iVenture Card International είναι υπεύθυνη για την προώθηση και την παρακολούθηση της λειτουργίας  της iVenture Card και των προϊόντων της παγκοσμίως. Εγκατεστημένη στο Σύδνεϋ, η κάρτα iVenture είναι τώρα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κάρτα  αξιοθέατων στον κόσμο και συνεχίζει να επεκτείνεται γρήγορα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, όπως το Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Βαρκελώνη, Ντουμπάι, Σαν Φρανσίσκο, Κέιπ Τάουν και πολλά άλλα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024