Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Workshop της Airbnb και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων στη Σύρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Απρίλιος 2018, 12:51

Στελέχη της Airbnb θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν σε ερωτήματά, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.


Με πρωτοβουλία της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, η Airbnb θα ταξιδέψει στη Σύρο. Ο country manager της Airbnb στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 2 Μαΐου τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν στα ερωτήματά των συμμετεχόντων, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα ΕΟΤ και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατότητες της και να πάρουν συμβουλές, ώστε να:

  • Καταχωρήσουν την επιχείρησή τους
  • Μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις & την κερδοφορία τους
  • Μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις
  • Αποκτήσουν το Superhost status

Όσον αφορά στους ομιλητές, ο κ. Πρωτοπαππάς είναι μέρος της ομάδας της Airbnb από τον Ιούλιο του 2013 και έχει τη γενική ευθύνη της Στρατηγικής και του Marketing για την Ελλάδα. Η κα Βιβή Μανώλη και ο κ. Γιώργος Κατσούρης είναι Senior Account Managers στην Airbnb.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το απόγευμα της 2ης Μαΐου, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Αγ.Νικολάου 6 - Ερμούπολη) και μέσω τηλεδιάσκεψης από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top