Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήWorkshop της Airbnb και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων στη Σύρο
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Workshop της Airbnb και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων στη Σύρο

Στελέχη της Airbnb θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν σε ερωτήματά, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, η Airbnb θα ταξιδέψει στη Σύρο. Ο country manager της Airbnb στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 2 Μαΐου τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν στα ερωτήματά των συμμετεχόντων, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα ΕΟΤ και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατότητες της και να πάρουν συμβουλές, ώστε να:

  • Καταχωρήσουν την επιχείρησή τους
  • Μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις & την κερδοφορία τους
  • Μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις
  • Αποκτήσουν το Superhost status

Όσον αφορά στους ομιλητές, ο κ. Πρωτοπαππάς είναι μέρος της ομάδας της Airbnb από τον Ιούλιο του 2013 και έχει τη γενική ευθύνη της Στρατηγικής και του Marketing για την Ελλάδα. Η κα Βιβή Μανώλη και ο κ. Γιώργος Κατσούρης είναι Senior Account Managers στην Airbnb.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το απόγευμα της 2ης Μαΐου, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Αγ.Νικολάου 6 – Ερμούπολη) και μέσω τηλεδιάσκεψης από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024