Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Περίπου 9.000 Κύπριοι και ξένοι επισκέφθηκαν την έκθεση 'Ταξίδι 2018'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Απρίλιος 2018, 13:23

Καινοτομίες της φετινής έκθεσης ήταν οι παρουσιάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και το σεμινάριο αεροπλανοφοβίας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της έκθεσης.


Μεγάλη προσέλκυση επισκεπτών ταξιδιωτών σημειώθηκε φέτος στην έκθεση “Ταξίδι 2018”, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 μέχρι τις 22 Απριλίου 2018 στον εκθεσιακό χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου. Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσε ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.Περίπου 9.000 Κύπριοι και ξένοι επισκέφθηκαν την έκθεση και ενημερώθηκαν από τους διάφορους εκθέτες, για τις ευκαιρίες και τα πακέτα που τους προσφέρονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και τα ταξίδια γενικότερα. Τιμώμενη χώρα ήταν φέτος η Ελλάδα.

Καινοτομίες της φετινής έκθεσης ήταν οι παρουσιάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και το σεμινάριο αεροπλανοφοβίας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της έκθεσης.

Ακόμα, οι επισκέπτες με το εισιτήριο εισόδου τους είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορες κληρώσεις και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα.

Από την πλευρά τους οι εκθέτες εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την επιτυχία της έκθεσης “Ταξίδι” και ήδη εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και τον επόμενο χρόνο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top