Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέος γενικός διευθυντής στο Grace Santorini

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Απρίλιος 2018, 15:01

Η συνεργασία του κ. Γεώργιου Βλαχόπουλου με το Grace Santorini ξεκίνησε στις 11 Απριλίου. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του φέτος από τις 15 Απριλίου.


Ο όμιλος Grace Hotels ανακοινώνει ο κ. Γεώργιος Βλαχόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Grace Santorini, με στόχο τη διατήρηση και την ενίσχυση του ήδη υψηλού επιπέδου φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, ο κ. Βλαχόπουλος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί επιτυχημένα με το ξενοδοχείο Radisson Blue Park στην Αθήνα και το Aqua Blu Boutique Hotel & Spa στην Κω, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει από αντίστοιχα σημαντικές ηγετικές θέσεις, σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η διαχρονική του πορεία είναι ενδεικτική της συνεισφοράς του στην επίτευξη υψηλών στόχων αλλά και τη διεθνή αναγνώριση των καταλυμάτων που έχει κατά καιρούς εκπροσωπήσει.

Ο κ. Βλαχόπουλος είναι κάτοχος HND in Hotel Business Administration από το IHTTI School of Hotel Management στην Ελβετία, αλλά και MA in International Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο του Birmingham, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει ολοκληρώσει το General Managers Program του Πανεπιστημίου Cornell στις ΗΠΑ.

Η συνεργασία του κ. Βλαχόπουλου με το Grace Santorini ξεκίνησε στις 11 Απριλίου. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του φέτος από τις 15 Απριλίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top