Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Αστεροποίηση και βεβαίωση για τη χρήση του Σήματος Ελληνικού Πρωινού για 5 ξενοδοχεία του Sbokos Group

Τατιάνα Ρόκου - 25 Απρίλιος 2018, 11:07

Το ελληνικό πρωινό που προσφέρεται και στα πέντε ξενοδοχεία του Sbokos Group χαρακτηρίζεται από την έμφαση στα Κρητικά τοπικά προϊόντα και αποτελεί τμήμα της φιλοσοφίας λειτουργίας τους τα τελευταία χρόνια.


Ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε τη διαδικασία αστεροποίησης σε 5 ξενοδοχεία του Sbokos Group, τα Agapi Beach, Cretan Malia Park, Blue Palace a Luxury Collection resort & spa, Village Heights Golf Resorts και Koutouloufari Village Holiday Club με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, αλλά και την Επιθεώρηση για τη Χορήγηση Βεβαίωσης για τη Χρήση του Σήματος Ελληνικού Πρωινού.

Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Sbokos Group, κ. Χ. Φωσκολάκης δήλωσε σχετικά: “Η δέσμευση της διοίκησης στις διαχρονικές της αρχές και αξίες είναι συνειδητή και πρωταρχικής σημασίας. Υποστηρίζει με κάθε τρόπο την Ποιότητα με συνεχείς επενδύσεις για τη διατήρηση και την εξέλιξη των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων για να παραμένουν σε άριστο και σύγχρονο επίπεδο. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι το σημαντικότερο μέρος της προσπάθειας για τη διατήρηση της ποιότητας, η οποία μετατρέπεται για όλους μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι χωρίς τελειωμό. Η αφοσίωση των ανθρώπων μας στο να μοιράζονται το ίδιο όραμα με τη Διοίκηση είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ όλων μας καθώς και αποτέλεσμα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης”.

Το ελληνικό πρωινό που προσφέρεται και στα πέντε ξενοδοχεία του Sbokos Group χαρακτηρίζεται από την έμφαση στα Κρητικά τοπικά προϊόντα και αποτελεί τμήμα της φιλοσοφίας λειτουργίας τους τα τελευταία χρόνια.

Η Vice President Food και διευθύντρια Γραφείου Κρήτης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Uxue Azpiroz, επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή του Ομίλου Sbokos Group. Η δέσμευση του ομίλου στη συνεχή βελτίωση αποδεικνύεται έμπρακτα από την τήρηση και πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης (ποιότητα, ασφάλεια τροφίμων και περιβαλλοντική διαχείριση) από το 2002, όπως επίσης και με την πιστοποίηση του εξοπλισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top