Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Διεθνές συνέδριο της TUI στη Ρόδο, από 25 έως 27 Απριλίου

Τατιάνα Ρόκου - 25 April 2018, 12:48

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταλήξει στην υπογραφή ενός Μνημονίου Συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει οδηγό για τη δημιουργία συνεργειών μεταξύ όλων των φορέων, εντασσόμενο και στην ευρύτερη εθνική στρατηγική 'Greece-365'.


Ο Δήμος Ρόδου, σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό TUI, συνδιοργανώνει στη Ρόδο, από 25 έως 27 Απριλίου 2018, το παγκόσμιο συνέδριο όλων των αεροπορικών εταιρειών του ομίλου της TUI.

Στο συνέδριο παρευρίσκονται ανώτατα στελέχη από όλες τις εταιρίες του ομίλου, καθώς και από ομίλους και φορείς που σχετίζονται με τη διαχείριση των αεροδρομίων, όπως η ΥΠΑ, οι εταιρείες διαχείρισης εδάφους και η Fraport.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Workshop με την παρουσία φορέων που θέτουν τη στρατηγική για το ροδιακό τουρισμό, με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, αλλά και με τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Επιπροσθέτως προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, θα παραστούν εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών Κω και Ηρακλείου.Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συναντήθηκε χθες 24 Απριλίου με τη συντονιστική ομάδα του Workshop που αποτελείται από τον Cezar Holdem, αρχιπιλότο της TUI, την Julia Jentsch και τον ροδίτη Στέφανο Ράαμπε, ανώτερα στελέχη του αεροπορικού ομίλου της TUI, καθώς και τον γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Ευγένιο Κορναρόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με το workshop.

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταλήξει στην υπογραφή ενός Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) το οποίο θα αποτελέσει οδηγό για τη δημιουργία συνεργειών μεταξύ όλων των φορέων, εντασσόμενο και στην ευρύτερη εθνική στρατηγική “Greece-365”, με τη Ρόδο όπως πρόσφατα ανακοίνωσε και η υπουργός Τουρισμού από το Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου να είναι από τους προορισμούς στους οποίους πιλοτικά θα εφαρμοστούν οι πολιτικές για τη δημιουργία μιας συνεχούς τουριστικής περιόδου 365 ημερών.

Ο δήμαρχος δήλωσε: ”Είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι άνθρωποι που εμπλέκονται με τις τουριστικές αεροπορικές μεταφορές από όλες τις δυνατές πλευρές, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τους τουριστικούς ομίλους και τις ιδιωτικές εταιρίες, τους θεσμικούς φορείς που διαχειρίζονται τις αερομεταφορές, αλλά και την κεντρική και τοπική πολιτική ηγεσία. Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται στη Ρόδο, κάτι που αποδεικνύει και τη θέση που δίκαια κατέχει το νησί μας στο διεθνή τουριστικό χάρτη, και το όραμα της Δημοτικής Αρχής για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να αναβαθμίσουν τον τουρισμό στο νησί”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top