Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Αναμνηστικά γραμματόσημα στους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Απρίλιος 2018, 09:31

Είναι η δεύτερη φορά που η FedHATTA προβαίνει σε έκδοση γραμματοσήμων τιμώντας τους συμμετέχοντες μεγάλης διοργάνωσης, μετά το συνέδριο της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων του Ισραήλ, ITTAA.


Αναμνηστικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ με ατομικές φωτογραφίες των συνέδρων, παρέδωσε η FedHATTA στο προεδρείο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA, καθώς και στους Αμερικανούς και διεθνείς πράκτορες που παρακολούθησαν τις εργασίες του Athens ASTA Destination Expo 2018 στην Αθήνα (14-17 Απριλίου), ως συμβολικό δώρο για τη μεγάλη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου στο ξενοδοχείο Hilton, με πρωτοβουλία της FedHATTA και με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία των ΕΛΤΑ, πραγματοποιήθηκε ατομική φωτογράφιση των Αμερικανών συνέδρων και στη συνέχεια τους δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο, ειδική σειρά γραμματοσήμων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβανόταν και ένα προσωποποιημένο με την ατομική τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, σε κάθε έναν, παραδόθηκε μια σειρά 5 θεματικών γραμματοσήμων, της ASTA, του συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, της ατομικής τους φωτογραφίας, των ΕΛΤΑ (φιλοτελισμός) και της FedHATTA.

Είναι η δεύτερη φορά που η Ομοσπονδία προβαίνει σε έκδοση γραμματοσήμων τιμώντας τους συμμετέχοντες μεγάλης διοργάνωσης, μετά το συνέδριο της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων του Ισραήλ, ITTAA, που διοργανώθηκε το Νοέμβριο του 2016 στην Αθήνα, όταν η σημαντική πρωτοβουλία απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τους τουριστικούς επαγγελματίες που συμμετείχαν σε αυτό.

“Πιστεύουμε ότι τα γραμματόσημα είναι ένα δώρο που οι Αμερικανοί επαγγελματίες θα κρατήσουν ως αναμνηστικό της διοργάνωσης στη χώρα μας. Θα τους θυμίζουν την παρουσία τους στην Αθήνα αλλά και τους ελληνικούς προορισμούς, τους οποίους γνώρισαν μέσα από δεκάδες fam trip μετά το συνέδριο”, δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top