Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήO Jerome Serres δημιουργεί ευφάνταστα μενού για δύο για το Nero-Nero στη Μύκονο
Ξενοδοχεία

O Jerome Serres δημιουργεί ευφάνταστα μενού για δύο για το Nero-Nero στη Μύκονο

Ένας chef με σημαντικές διακρίσεις, βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin και μία σειρά Χρυσών Σκούφων.

H γαστρονομική σεζόν στη Μύκονο ξεκινά με μία συνεργασία που συνδυάζει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών σε prive χώρο ακριβώς επάνω στη θάλασσα, με τη υπογραφή ενός chef που γνωρίζει πως να οδηγεί την απόλαυση στα ύψη. Τη συνεργασία αυτή, εγκαινιάζει το ξενοδοχείο Kivotos Mykonos με τον φημισμένο Chef Jerome Serres.
 
Ένας chef με σημαντικές διακρίσεις, βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin, μία σειρά Χρυσών Σκούφων, αλλά και αξιοπρόσεκτη διαδρομή: από τα πασίγνωστα εστιατόρια “Le Doyen” και “L”Elysee du Vernet” στο Παρίσι, καθώς και τη “Σπονδή” και το “Πιλ Πουλ“, όπου μύησε το ελληνικό κοινό στην υψηλή γαστρονομία.

 
Η αγάπη του για την Ελλάδα ήταν εκείνη που τον οδήγησε στη χώρα μας το 2002. Οι συνεργασίες του, κορυφαίες. Όντας ο ίδιος σε μία διαρκή αναζήτηση κατάθεσης της δημιουργικής του έμπνευσης, διασταυρώνεται με το Kivotos Mykonos και το εστιατόριο “Nero Nero“, που προσφέρει δείπνο για δύο κάτω από το φως των κεριών.

 
Τα τρία μενού που επιμελείται χαρακτηρίζονται από τις γαλλικές του καταβολές και το μεσογειακό του ταπεραμέντο. Γευστικά μονοπάτια που περνούν ανάμεσα από ταρτάρ από λαυράκι, με αφράτο γουακαμόλε, τραγανό πατζάρι και ελαφρώς πικάντικο σορμπέ κόκκινης πιπεριάς, ή στρείδια με γρανίτα αγγουριού και κρέμα εσαλότ με χαβιάρι Belluga, ακόμα και σουφλέ μπαρμπουνιού με φρέσκο αχινό και σάλτσα οστρακοειδών αρωματισμένη με πικάντικο chorizo.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024