Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ποιος είναι ο καλύτερος στο. . . κρεβάτι;

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Σεπτέμβριος 1999, 00:00

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Την ερώτηση αυτή έκαναν τα ξενοδοχεία Westin<.>

Hotels & Resorts σε μεγάλο αριθμό πελατών τους και η απάντηση ώθησε τους υπεύθυνους σε ανανέωση 52.000 κρεβατιών σε 39.500 δωμάτια σε 83 ξενοδοχεία στη Βόρειο Αμερική, που κόστισε στα Westin Hotels & Resorts 30 εκατ. δολάρια.
Η ποιότητα του ύπνου είναι το βασικό κριτήριο αξιολόγησης των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που προσφέρουν σύμφωνα με τους πελάτες της αλυσίδας. Μετά από ένα χρόνο ερευνών από τους υπεύθυνους στης

Starwood<.>

Hotels & Resorts Worldwide Inc, η οποία είναι η «μαμά» εταιρία της Westin Hotels & Resorts, το συμπέρασμα οδήγησε στη δημιουργία του κρεβατιού Heavenly Bed το οποίο αποτελεί και καινοτομία των παραπάνω ξενοδοχείων.
Το νέο κρεβάτι είναι ολόλευκο και αποτελείται από ένα στρώμα Simmons το οποίο έχει 900 μεμονωμένες «κυψέλες», τρία σεντόνια τα οποία είναι μήκους από 1,80 ως 2,50 μέτρα, μία χνουδωτή κουβέρτα που το πάχος της εξαρτάται από το κλίμα της συγκεκριμένης εποχής και υπάρχει σε τρεις διαβαθμίσεις, ένα πάπλωμα, και πέντε μαξιλάρια δύο πολύ μεγάλα, δύο μικρότερα και ένα διακοσμητικό.
Ο στόχος της εταιρίας κατά τη διάρκεια της 12μηνης έρευνας ήταν η κατασκευή του καλύτερου κρεβατιού στον κόσμο στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.
Ο πρόεδρος της Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc κ. Barry Sternlicht ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα κρεβάτια στα ξενοδοχεία ήταν τόσο λίγο άνετα, και δεν τραβούσαν τον πελάτη. Ενώ όλες τις άλλες υπηρεσίες τα ξενοδοχεία της πρόσφεραν με πολύ καλά αποτελέσματα, στα κρεβάτια και στην ποιότητα του ύπνου έδιναν πολύ λίγη προσοχή. Πίστευα ότι αν έδιναν λίγη ακόμα προσοχή και πρόσφεραν ένα πολύ καλό κρεβάτι, το καλύτερο, θα έκαναν τους πελάτες τους πολύ πιστούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top