Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airlines: Βραβείο στην κατηγορία ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία προς τη Μέση Ανατολή’

Emirates Airlines: Βραβείο στην κατηγορία ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία προς τη Μέση Ανατολή’

Ως την ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία προς τη Μέση Ανατολή’ για 11η συνεχή χρονιά, ψήφισε την Emirates Airlines η βρετανική τουριστική εφημερίδα ‘Travel Weekly’. Στην ιδιαίτερα λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε […]

Ως την 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία προς τη Μέση Ανατολή' για 11η συνεχή χρονιά, ψήφισε την Emirates Airlines<.> η βρετανική τουριστική<...> εφημερίδα 'Travel Weekly'.

Στην ιδιαίτερα λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grosvenor House Hotel στο Λονδίνο, ο Mohamed Shareef Raheem, γενικός διευθυντής της Emirates στη Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία, παρέλαβε το βραβείο από τον επικεφαλής της Εμπορικής και Αεροπορικής Ανάπτυξης του αεροδρομίου του Μάντσεστερ, Tim McDermott.

Ο κύριος Raheem δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη τιμητική διάκριση, προς την εταιρία μας, από τον κλαδικό τουριστικό τύπο, ο οποίος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη συνεχή επιτυχία μας. Με την κατάκτηση τέτοιων βραβείων εντείνουμε τις προσπάθειές μας που έχουν σα στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της Emirates Airlines".

H Emirates Airlines, στην 16άχρονη πορεία της, έχει κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία. Ταξιδεύει 6 φορές ημερησίως από την Αγγλία προς το Ντουμπάϊ, τρεις φορές την ημέρα από το αεροδρόμιο του Heathrow και μια από τα αεροδρόμια του Gatwick, του Manchester, και του Birmingham.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024