Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός LGBT

Η Σαντορίνη αναδεικνύεται σε προορισμό για gay γαμήλια ταξίδια Βρετανών

Τατιάνα Ρόκου - 27 Απρίλιος 2018, 12:16

Το Travel by Interest συνεργάζεται με το σημαντικότερο gay media του Ηνωμένου Βασιλείου και αναδεικνύει τη Σαντορίνη σε κορυφαίο gay honeymoon προορισμό.


Η Σαντορίνη αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό των ταξιδιωτών για γάμους και γαμήλια ταξίδια. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι gay ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν το νησί για το γαμήλιο ταξίδι τους, προκειμένου να ζήσουν ρομαντικές στιγμές πολυτέλειας μετά το γάμο τους.

Το Travel by Interest, σε συνεργασία με το “Gay Star News”, το δημοφιλέστερο gay media του Ηνωμένου Βασιλείου, με πάνω από 1 εκατ. επισκέψεις το μήνα, “έτρεξε” την καμπάνια Gay Honeymoon Santorini, και ανέδειξε τις κορυφαίες επιλογές για τους gay ταξιδιώτες.

Σε συνεργασία με τους editors του “Gay Star News”, οι Hotel Experts του Travel by Interest παρουσίασαν τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένα gay ζευγάρι κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού του στη Σαντορίνη. Στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Gay Star News, επιλέχθηκαν και παρουσιάστηκαν τρία ξενοδοχεία, ιδανικά για κάθε τύπο gay honeymooner. Ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση για gay families που εστιάζει στο πώς ένα γαμήλιο ταξίδι μπορεί να είναι ευχάριστο ακόμη και με όλη την οικογένεια.

Για την ενίσχυση της καμπάνιας, δημοσιεύθηκε και ένα σχετικό άρθρο στο blog του Travel by Interest, όπου δόθηκαν ακόμη περισσότερες προτάσεις, περιλαμβάνοντας τόσο τα δημοφιλή καταλύματα της Καλντέρας όσο και καταλύματα με ξεχωριστό design σε διαφορετικές περιοχές του νησιού. Επιλογές του Travel by Interest αποτελούν τα: Canaves Oia Hotel, Oia Suites, Bellonias Villa, Art Hotel Santorini, Nafsika Estate, Vino Houses, Astra Suites.  

Στο άρθρο ξεχωρίζει και η νέα καινοτόμα λειτουργία του Travel by Interest, που δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να ελέγξουν για τιμές και διαθεσιμότητα απευθείας από το website των ξενοδοχείων, κατευθείαν μέσα από τη σελίδα του άρθρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top