Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός υπαίθρου

Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων

Τατιάνα Ρόκου - 27 Απρίλιος 2018, 15:29

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει μεγάλο αριθμών επισκέψεων για το 2018, αλλά και για το 2019.


Μια πρόταση, μοναδική στην Ελλάδα, μφέρνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου διοργανώνει κυνήγι τρούφας στην περιοχή των Μετεώρων.

Τέσσερις τρουφοκυνηγοί, πέντε τρουφόσκυλα και επτά σεφ περιμένουν επισκέπτες απ’όλον τον κόσμο, να απολαύσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει μεγάλο αριθμών επισκέψεων για το 2018, αλλά και για το 2019.Η μοναδικότητα αυτής της εναλλακτικής τουριστικής πρότασης συνίσταται στο γεγονός ότι δεν εξαντλείται απλά στο κυνήγι και την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού. Συνεχίζεται με τρουφομακαρονάδα, που μαγειρεύεται επί τόπου στο δάσος, συνοδεύεται με ένα εξαιρετικό τοπικό κρασί και συνδυάζεται με επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων, όπου δίνεται η δυνατότητα γευσιγνωσίας μανιταριών.

Επίσης, τη δραστηριότητα αυτή μπορούν να την παρακολουθήσουν σχολεία, σε ειδική τιμή, καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top