Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣε νέα γραφεία ο όμιλος ‘Κυριακούλης’

Σε νέα γραφεία ο όμιλος ‘Κυριακούλης’

Οι εταιρίες του Ομίλου Κυριακούλη, συμπεριλαμβανομένης και της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ‘Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.’ άλλαξαν έδρα. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου Κυριακούλη συγκεντρώθηκαν και στεγάζονται, πλέον, […]

Οι εταιρίες του Ομίλου Κυριακούλη<.>, συμπεριλαμβανομένης και της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών<...> 'Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.' άλλαξαν έδρα. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου Κυριακούλη συγκεντρώθηκαν και στεγάζονται, πλέον, σε νέο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα επί της λεωφόρο Αλίμου.

Συγκεκριμένα, στο νέο κτιριακό συγκρότημα μετεγκαταστάθηκαν οι εταιρίες 'Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.', 'Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.', 'Μεσογειακά Χωριά Α.Ε.', 'Κυριακούλης Maritime Α.Ε. Συμμετοχών', 'Μεσογειακή Ανάπτυξη Α.Ε.', 'K&G Διαχείριση Μαρίνων Μεσογείου Α.Ε.', 'Ελληνικά Κτίρια Επενδύσεων Α.Ε.' και 'ASDAP.COM Α.Ε. Πληροφορικής'.
Η εταιρία ενημέρωσε ότι οι αριθμοί των τηλεφώνων παραμένουν οι ίδιοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024