Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Επίσκεψη - ενημέρωση των μελών της FedHATTA στο 17ο East Med Yacht Show

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Μάιος 2018, 10:09

Η επίσκεψη στο Yacht Show (3-6 Μαΐου 2018) θα αποτελέσει ευκαιρία για τα τουριστικά γραφεία να γνωρίσουν από κοντά τα σκάφη, να ενημερωθούν για τις διαδικασίες ναύλωσης, αλλά και για τις πωλήσεις.


Δυναμικό “παρών” επιθυμεί να δώσει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA, και πλήθος ελληνικών τουριστικών γραφείων-μελών των Ενώσεών της στην έκθεση θαλάσσιου τουρισμού East Med Yacht Show 2018 την Παρασκευή, 4 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας.

Η επίσκεψη στο Yacht Show (3-6 Μαΐου 2018) θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τα τουριστικά γραφεία να γνωρίσουν από κοντά τα σκάφη, να ενημερωθούν για τις διαδικασίες ναύλωσης, αλλά και για τις πωλήσεις, προκειμένου να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών τους, για την όλο και αυξανόμενη ζήτηση η οποία διαπιστώνεται τόσο σε ελληνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο στον θαλάσσιο τουρισμό.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει cocktail, σύντομη παρουσίαση της έκθεσης και επίσκεψη στα σκάφη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: “Στηρίζουμε το θαλάσσιο τουρισμό και καλούμε τους συναδέλφους στην ειδική εκδήλωση της Παρασκευής 4 Μαΐου, να ζήσουμε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του yachting”.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 60 σκάφη επανδρωμένα Motor Yachts, Sailing Yachts, Catamaran & Bareboats, καλύπτοντας όλο το εύρος των σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση και προς πώληση στην ελληνική αγορά και 50 εκθέτες ελληνικών εταιρειών ναύλωσης σκαφών και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στο θαλάσσιο τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top