Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

H Goldair Handling στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Η Goldair<.> Handling είναι η πρώτη εταιρία που παίρνει άδεια από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, για να προσφέρει<...>

ολοκληρωμένες υπηρεσίες επίγειων εξυπηρετήσεων (handling), στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, στο οποίο από το 1999 προσφέρει ήδη ορισμένες υπηρεσίες.

Η Goldair Handling ήδη δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο της Αθήνας από τον Μάρτιο του 1998 ενώ στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου από τον Ιανουάριο του 2001.

Η Goldair Handling ξεκινά άμεσα τις νέες δραστηριότητες της στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης στον τομέα της εξυπηρέτησης αεροσκαφών στην πίστα και αποσκευών με πρώτες τις αεροπορικές εταιρίες Malev-Hungarian Airlines,LOT-Polish Airlines,Aeroflot, Air Moldova,Turkish Airlines, Veravia, KMV Airlines κ.α.

Η Μακεδονία έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε επενδύσεις της τάξεως των 33 εκ. Ευρώ (11,5 δισ. δρχ.) σε υλικοτεχνική υποδομή. Το ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνά τα 650 άτομα, καλύπτοντας τις ανάγκες των αεροδρομίων της Αθήνας, του Ηρακλείου και της Θεσσαλονίκης.

Στο μετοχικό σχήμα της Goldair Handling εκτός της ομώνυμης εταιρίας Goldair που διευθύνεται από τον κ. Στέλιο Γκολέμη, συμμετέχουν η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, η Alpha Ventures θυγατρική του Ομίλου της Alpha Bank, η Globeground θυγατρική της Lufthansa και η Fraport ιδιοκτήτης και διαχειριστής του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top