Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό στην έκθεση Greek Travel Show 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Μάιος 2018, 15:45

Η Περιφέρεια Αττικής θα υποδεχθεί και πάλι και θα ενημερώσει τους φίλους επισκέπτες της έκθεσης για το τουριστικό προϊόν της, ως ιδανικό προορισμό ολιγοήμερων διακοπών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους


Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει και φέτος στη 2η Έκθεση Ταξιδιών και Διακοπών “Greek Travel Show 2018”, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo - Maroussi, από τις 04 έως τις 06 Μαΐου 2018, στην Αθήνα.

Η έκθεση “Greek Travel Show” απευθύνεται στους Έλληνες ταξιδιώτες και έχει στόχο να παρουσιάσει, κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς και τις ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται, με στόχο να διευκολύνει τον έγκαιρο προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Η εκπροσώπηση των ελληνικών προορισμών πολλών Περιφερειών και Δήμων, ξενοδοχειακών αλυσίδων, τουριστικών πρακτορείων, αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιρειών, και άλλων τουριστικών υπηρεσιών από όλη την Ελλάδα, είναι σημαντική, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους και να προσελκύσουν τον Έλληνα επισκέπτη να γνωρίσει τη χώρα του.

Η Περιφέρεια Αττικής θα υποδεχθεί και πάλι και θα ενημερώσει τους φίλους επισκέπτες της έκθεσης για το τουριστικό προϊόν της, ως ιδανικό προορισμό ολιγοήμερων διακοπών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού της, στο περίπτερό της (επίπεδο Β, Stand 2).

Η εσωτερική ζήτηση για επίσκεψη στην Αθήνα, τα Νησιά του Σαρωνικού, αλλά και τα άγνωστα στέκια της Αττικής, είναι πάντα ζωηρή, κυρίως για επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, ψυχαγωγικούς, αλλά και πολλούς ακόμα λόγους.

Η έκθεση “Greek Travel Show” είναι ανοικτή προς το κοινό, με δωρεάν είσοδο για όλους, με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 20:00, και εύκολη πρόσβαση από τον σταθμό “Νερατζιώτισσα”, ενώ πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top