Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό στην έκθεση Greek Travel Show 2018
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό στην έκθεση Greek Travel Show 2018

Η Περιφέρεια Αττικής θα υποδεχθεί και πάλι και θα ενημερώσει τους φίλους επισκέπτες της έκθεσης για το τουριστικό προϊόν της, ως ιδανικό προορισμό ολιγοήμερων διακοπών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει και φέτος στη 2η Έκθεση Ταξιδιών και Διακοπών “Greek Travel Show 2018“, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo – Maroussi, από τις 04 έως τις 06 Μαΐου 2018, στην Αθήνα.

Η έκθεση “Greek Travel Show” απευθύνεται στους Έλληνες ταξιδιώτες και έχει στόχο να παρουσιάσει, κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς και τις ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται, με στόχο να διευκολύνει τον έγκαιρο προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Η εκπροσώπηση των ελληνικών προορισμών πολλών Περιφερειών και Δήμων, ξενοδοχειακών αλυσίδων, τουριστικών πρακτορείων, αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιρειών, και άλλων τουριστικών υπηρεσιών από όλη την Ελλάδα, είναι σημαντική, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους και να προσελκύσουν τον Έλληνα επισκέπτη να γνωρίσει τη χώρα του.

Η Περιφέρεια Αττικής θα υποδεχθεί και πάλι και θα ενημερώσει τους φίλους επισκέπτες της έκθεσης για το τουριστικό προϊόν της, ως ιδανικό προορισμό ολιγοήμερων διακοπών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού της, στο περίπτερό της (επίπεδο Β, Stand 2).

Η εσωτερική ζήτηση για επίσκεψη στην Αθήνα, τα Νησιά του Σαρωνικού, αλλά και τα άγνωστα στέκια της Αττικής, είναι πάντα ζωηρή, κυρίως για επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, ψυχαγωγικούς, αλλά και πολλούς ακόμα λόγους.

Η έκθεση “Greek Travel Show” είναι ανοικτή προς το κοινό, με δωρεάν είσοδο για όλους, με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 20:00, και εύκολη πρόσβαση από τον σταθμό “Νερατζιώτισσα”, ενώ πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024