Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Ζακύνθου στις πόλεις Guangzhou, Xiamen και Shenzhen της Κίνας

Τατιάνα Ρόκου - 07 Μάιος 2018, 13:03

Θα δοθούν τρεις συνεντεύξεις Τύπου στις πόλεις Guangzhou, Xiamen και Shenzhen σε πάνω από 40 δημοσιογράφους από τοπικά media και Social Media.


Οι πόλεις Guangzhou και Shenzhen δύο από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Νότια Κίνα και η πόλη Xiamen, από τα μεγαλύτερα εμπορικά και ναυτιλιακά κέντρα της Νότιας Κίνας, θα φιλοξενήσουν και θα παρουσιάσουν για δύο εβδομάδες σε Κινέζους πολίτες, μουσική, παραδοσιακούς χορούς και ζακυνθινή κουζίνα.

Το χορευτικό συγκρότημα της Ζακύνθου “Το Φιόρο του Λεβάντε” θα παρουσιάσει την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς της Ζακύνθου, ενώ οι chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις” κ. Νικόλαος Δαούτης και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Βάρελης θα παρουσιάσουν τη ζακυνθινή κουζίνα.

Θα δοθούν τρεις συνεντεύξεις Τύπου στις τρεις πόλεις -Guangzhou, Xiamen και Shenzhen- σε πάνω από 40 δημοσιογράφους από τοπικά media και Social Media στην κάθε πόλη. Στις συνεντεύξεις Τύπου θα μιλήσουν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στην Guangzhou κ. Γρηγόρης Τασσιόπουλος, οι γενικοί διευθυντές των Ξενοδοχείων και η σύμβουλος τουριστικής Ανάπτυξης και υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Μαρία Ζησούλη, η οποία και θα παρουσιάσει τις ομορφιές και τα προϊόντα της Ζακύνθου.

Η εκδήλωση είναι υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου στην Guangzhou, του ΕΟΤ και του Δήμου Ζακύνθου ενώ χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου, το ελαιοτριβείο “Αρισταίον” και τα οινοποιεία “Γράψα”, “Οινόλπη”, “Γκούμα” και “Καλλίνικος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top