Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεχίζει να κατακτά διεθνή βραβεία το βίντεο του ΕΟΤ 'Greece – A 365 Day Destination'
Προβολή προορισμού

Συνεχίζει να κατακτά διεθνή βραβεία το βίντεο του ΕΟΤ 'Greece – A 365 Day Destination'

Δύο ακόμη βραβεία απέσπασε τον Απρίλιο σε διεθνή τουριστικά φεστιβάλ και πέντε συνολικά σε οκτώ μήνες.

Έχει κατακτήσει όλα τα βραβεία διεθνώς η Ελλάδα και το πολυβραβευμένο βραβείο του ΕΟΤ “Greece – A 365 Day Destination” σε τουριστικά φεστιβάλ του εξωτερικού. Δύο νέες διεθνείς διακρίσεις απέσπασε τον Απρίλιο. Το βίντεο του ΕΟΤ έλαβε το Χρυσό Βραβείο στο Τουριστικό Φεστιβάλ του Veliko Tarnovo της Βουλγαρίας – στην κατηγορία προωθητικών ταινιών (Promotional Film) – “για την παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού όλο τον χρόνο”, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου 2018.

Επίσης, το ίδιο βίντεο έλαβε το Αργυρό Βραβείο στο 11ο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στη Ρίγα της Λετονίας, 11st Riga Tour Film Festival και στην κατηγορία χώρας-τουριστικού προορισμού “Tourism Destination Country”, ανάμεσα σε 220 συμμετοχές. Το βραβείο παρέλαβε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας κ. Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας, ο οποίος,  μετέφερε χαιρετισμό της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνου Τσέγα, στην εκδήλωση βραβείων στις 27 Απριλίου, καλώντας τους παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την Ελλάδα και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου εκτός του καλοκαιριού.


Οι βραβευθέντες στο Tourfilm RIX 2018, στη Ρίγα της Λετονίας.

Η ταινία του ΕΟΤ, έχει μέχρι στιγμής αποσπάσει πέντε διεθνή βραβεία σε διάστημα οκτώ μηνών, με αυτές τις δύο νέες διακρίσεις και προηγουμένως:

  • Το Πρώτο  Βραβείο Ευρωπαϊκού προορισμού 2017 του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών UNWTO ανάμεσα σε 23 υποψήφιες χώρες της Ευρώπης, στο σχετικό διαγωνισμό του ΠΟΤ, κατά τη γενική συνέλευση του Οργανισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.
  • Το Ειδικό βραβείο στο Διεθνές Τουριστικό Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ, από τη διεύθυνση του Φεστιβάλ, στην κατηγορία Τουριστική ταινίας διάρκειας έως 7 λεπτά, που επελέγη ανάμεσα σε 48 ταινίες
  • Το Δεύτερο Βραβείο  βίντεο Παγκόσμιου Τουριστικού Προορισμού -και Πρώτο στην Ευρώπη- του Διεθνούς Φεστιβάλ του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024