Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Three Shades Mykonos ξεκινά τη σεζόν 2018 με πλήρη ανακαίνιση

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάιος 2018, 15:52

Το 2017 το ξενοδοχείο πραγματοποίησε μια σειρά από ριζικές ανακαινίσεις τόσο στον εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό χώρο.


Το ξενοδοχείο Three Shades Mykonos, άνοιξε τη σεζόν στις 14 Απριλίου, έχοντας ολοκληρώσει την πλήρη ανακαίνιση των χώρων του ξενοδοχείου.


Το Three Shades Mykonos πριν την ανακαίνιση...
... και μετά.


Το Three Shades Mykonos, άνοιξε τις πύλες του το 2015. Τα τελευταία χρόνια το ξενοδοχείο έχει αλλάξει και έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το 2017 το ξενοδοχείο πραγματοποίησε μια σειρά από ριζικές ανακαινίσεις τόσο στον εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό χώρο. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε στις 20 Ιουνίου 2017 για να αποκαλύψει μια μοναδική αισθητική με αναζωογονημένους κοινόχρηστους χώρους, μοντέρνα δωμάτια και αναζωογονητικές επιλογές για δείπνο.

Τα 25 ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν έναν αισθησιακό συνδυασμό χρωμάτων, υψηλής ποιότητας νέων επίπλων, τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης και παροχών υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια χαλαρωτική διαμονή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια ολοκαίνουργια πισίνα για απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση, καθώς επίσης και έναν pool bar – restaurant, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ιδιαίτερα cocktails και γεύματα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top