Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Swiss εξασφαλίζει την προμήθεια των πρακτόρων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Η Swiss<.>, η νέα Ελβετική αεροπορική εταιρία που δημιουργήθηκε από την Swissair και την Crossair, ανακοίνωσε ότι θα δίνει<...>

προμήθεια στους πράκτορες 7% και στοχεύει να διατηρήσει ορισμένους πράκτορες στο 10%.

Η Swiss ενδέχεται να έρθει σε συμφωνία με την Oneworld τον Απρίλιο σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Βρετανίας και Ιρλανδίας τον κ. Richard Castle, ο οποίος δήλωσε ότι "πληρώναμε προμήθεια 10% σε κάποιους πράκτορες τους τελευταίους 2-3 μήνες και θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι και το τέλος του πρώτου τετραμήνου. Θα αναθεωρήσουμε αυτή τη στρατηγική μετά το πρώτο τετράμηνο αλλά δεν θα αλλάξουμε τη βασική προμήθεια του 7%".

Ο κ. Castle ορίστηκε γενικός διευθυντής όταν ιδρύθηκε η νέα αεροπορική εταιρία και δήλωσε ότι επιδιώκουν συμφωνία με μια εκ των τριών μεγαλυτέρων αεροπορικών συμμαχιών. Αναλυτές του κλάδου θεωρούν ότι θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές με την  Oneworld.

Η εταιρία θα χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό των δικτύων της Swissair και της Crossair προσφέροντας 14 πτήσεις Λονδίνο - Ζυρίχη, 8 πτήσεις Λονδίνο - Γενεύη, 6 για Basle και κάποιες πτήσεις για τα περιφερειακά αεροδρόμια.

"οι πράκτορες", τόνισε ο κύριος Castle, "θα πρέπει να εμπιστευθούν την νέα εταιρία και να κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων. Ο κωδικός μας από 31 Μαρτίου θα είναι LX. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο ότι η εταιρία έχει δυνατή οικονομική βάση."

Η νέα αεροπορική εταιρία έχει υποστήριξη από την ελβετική κυβέρνηση, στην οποία ανήκει τον ένα τρίτο, και από επενδυτές όπως η Nestle και διάφορες ελβετικές τράπεζες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top