Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ο διευθυντής του Corfu Palma Design Boutique Hotel ανακηρύχθηκε Manager of the Year L.T.G. 2017

Τατιάνα Ρόκου - 14 Μάιος 2018, 09:54

Έχοντας διεθνείς εμπειρίες και παραστάσεις μέσα από την Hyatt International, Intercontinental Hotels and Resorts, Le Meridien και άλλα luxury brands, ο κ. Ιωαννίδης καθοδηγεί από το 2016 το ξενοδοχείο.


Το ξενοδοχείο Corfu Palma Design Boutique Hotel στην Κέρκυρα συνεχίζει την πολυβραβευμένη πορεία του. Ο manager του ξενοδοχείου, κ. Σπύρος Ιωαννίδης ανακηρύχθηκε πρόσφατα Manager of the Year L.T.G. 2017 και επιλέχθηκε επίσης για τις επερχόμενες top βραβεύσεις των World Luxury Hotels Awards – Manager of the Year 2018. Έχοντας διεθνείς εμπειρίες και παραστάσεις μέσα από την Hyatt International, Intercontinental Hotels and Resorts, Le Meridien και άλλα luxury brands, όπως στο Courchevel 1850, ο κ. Ιωαννίδης καθοδηγεί από το 2016 το ξενοδοχείο.

“Το μυστικό της επιτυχίας ξεκινά και εμπνέεται από τη διορατικότητα, τη γνώση και τη θέληση της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, κας Γιώτας Πάλλη, η οποία είναι, μεταξύ των άλλων, διεθνούς φήμης επενδυτής. Εμφύσησε εξαρχής και αδιάλειπτα πίστη, πνοή και δύναμη στο concept και σε το όλο ξενοδοχειακό εγχείρημα προβλέποντας ταυτόχρονα ορθά την εξέλιξη των hospitality trends”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.
Στη φωτογραφία, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κα Γιώτα Πάλλη με τον διευθυντή του ξενοδοχείου κο Σπύρο Ιωαννίδη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top