Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πολιτισμός

Η 20ή Μαΐου ημερομηνία της επίσημης έναρξης του e-ticketing για την Ακρόπολη

Τατιάνα Ρόκου - 14 Μάιος 2018, 15:33

Στις 20 Μαΐου 2018 θα σταματήσει η έκδοση εισιτηρίων από το υπάρχον σύστημα και θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων παλαιού τύπου (μπλοκ) στους επαγγελματίες και στις οργανωμένες ομάδες επισκεπτών.


Το Ταμείο Αρχαιλογικώ Πόρων & Απαλλοτριώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς (FedHATTA, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών, Σύλλογο Ξεναγών Αθηνών Απόλλωνος και ΓΕΠΟΕΤ) για την ημερομηνία έναρξης διάθεσης εισιτηρίων από το εκδοτήριο ομαδικών εισιτηρίων στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μέσω e-ticketing.

Στις 20 Μαΐου 2018 θα σταματήσει η έκδοση εισιτηρίων από το υπάρχον σύστημα και θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων παλαιού τύπου (μπλοκ) στους επαγγελματίες και στις οργανωμένες ομάδες επισκεπτών.

Τα εισιτήρια του υπάρχοντος συστήματος θα ακυρώνονται μέχρι τις 20 Μαΐου 2018 από τα συστήματα ελέγχου εγκυρότητας των εισιτηρίων (tourniquet).

Όσοι επαγγελματίες έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια του υπάρχοντος συστήματος θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν έως τις 20 Μαΐου 2018, ειδάλλως να προβούν στην αντικατάστασή τους με εισιτήρια παλαιού τύπου (μπλοκ) από τις 21 Μαΐου 2018 και εξής βάση ισχύουσας της ισχύουσας διαδικασίας και οδηγίας που έχει εκδοθεί από το εκδοτήριο ομαδικών εισιτηρίων Ακρόπολης με καταληκτική ημερομηνία 30 Ιουνίου 2018. Ο έλεγχος των εισιτηρίων θα γίνει με τρόπο που θα διασφαλίζονται η διαφάνεια της διαδικασίας, το έννομο συμφέρον των συμμετεχόντων και τα δημόσια έσοδα.

Από τις 21 Μαΐου 2018 και μέχρι την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας η είσοδος στην Ακρόπολη θα γίνεται από όλους (μεμονωμένους επισκέπτες και γκρουπ) μόνο με παλαιού τύπου εισιτήρια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top